Boala de care suferă Răzvan Fodor: „Am ajuns la spital, m-au pus direct pe pat şi mi-au spart venele”

Boala de care suferă Răzvan Fodor. Actorul s-a deschis în faţa fanilor şi a vorbit despre problema de sănătate cu care se confruntă de ani de zile și care îi dă mari bătăi de cap. Deşi în faţa oamenilor afişează mereu un zâmbet pe chip, viaţa acestuia nu a fost întotdeauna uşoară.

10 ian. 2022, 16:30
Boala de care suferă Răzvan Fodor: „Am ajuns la spital, m-au pus direct pe pat şi mi-au spart venele”
Boala de care suferă Răzvan Fodor

Boala de care suferă Răzvan Fodor. Acesta se luptă de ceva timp cu astmul, boala cu care a învăţat să trăiască. Actorul a mărturisit faptul că boala l-a făcut să trăiască situaţii limită din care nu a crezut că va scăpa cu bine. Mai exact, de câteva ore acesta a ajuns pe mâinile medicilor de urgenţă cu saturația chiar mai mică de 70.

Boala de care suferă Răzvan Fodor

Eu de 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală. Cel mai jos am avut 68-70 saturația. Numai că la asmatici trece cu hidrocortizon și cu adrenalină, intravenos. Panica, frica, suferința pe care le trăiești că nu poți să respiri, astea trebuie transmise.

Am ieșit odată din bar, panicat, am luat-o ușor la fugă spre spitalul Floreasca, deși nu se face treaba asta ca asmatic. Am ajuns în 30 de secunde, am intrat acolo și nu mai puteam să pronunț nimic. M-au pus direct pe pat, mi-au spart venele…”, a povestit Răzvan Fodor într-un podcast.

Citeşte şi: Răzvan Fodor, detalii picante din relația cu soția. Cum a cunoscut-o pe Irina și de ce l-a respins prima dată

Răzvan Fodor, secretele unui mariaj ca-n filme

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz-ul autohton. Spre surprinderea tuturor, relația dintre ei s-a dovedit a fi foarte longevivă. Cei doi sunt împreună de 14 ani și sunt căsătoriți de puțin de peste un deceniu.

Razvan și Irina sunt fericiții părinți ai unei fetițe. Fodor a vorbit despre elementele esențiale într-un mariaj. Vedeta a menționat că petrece mult timp liber cu soția sa, iar comunicarea dintre ei joacă un rol foarte important.

Eu sunt mai fătălău așa. La început, când a plecat cu Asia, am niște derbedei de-ai mei de prin Berceni, care mi-au zis: ce-ți merge, doar tu cu fie-ta, ai băgat-o la culcare, dai drumul la șpriț, umpli curtea. Dar eu îi simt lipsa. E tovarășa mea de viață, e tovarășa mea de pahar, ne întindem cât poate să ducă și ea, până la 1 jumătate, 2”, a povestit Răzvan, potrivit Antena Stars.