Răzvan Fodor, mesaj emoţionant pentru Irina: „Suntem cam terminați fără tine”. Ce i-a răspuns prezentatoarea Asia Express

Răzvan Fodor a transmis mesaj emoţionant pentru soţia lui, Irina, care se află în Turcia, la filmările pentru Asia Express. Irina Fodor este înlocuitoarea Ginei Pistol, care este în concediu de maternitate, iar actorul, deja îi duce dorul.

28 mai 2021, 08:58
Răzvan Fodor, mesaj emoţionant pentru Irina: „Suntem cam terminați fără tine”. Ce i-a răspuns prezentatoarea Asia Express
Răzvan Fodor, mesaj emoţionant pentru Irina

Răzvan Fodor

, mesaj emoţionant pentru Irina Soțul vedetei de la Antena 1 face haz de necaz de când a rămas acasă doar cu fiica și câinele.  Irina Fodor a început un proiect foarte greu Asia Express, ce o va duce prin Turcia, Georgia, Azerbaijan, dar și în alte destinații ce nu au fost încă dezvăluite.

Cei de acasă îi duc deja dorul, actorul a făcut o postare pe Instagram, în care apare cățelușa lor, Luna, iar în dreptul ei a scris  un mesaj care a impresionat-o până la lacrimi pe soția lui.

Citeşte şi: Răvan Fodor a dezvăluit cu câţi bani a rămas, de fapt, după „Asia Express”. „Dacă le spui oamenilor că nu sunt bani ăia…”

Răzvan Fodor, mesaj emoţionant pentru Irina

Irina Fodor, nu vreau să pun presiune pe tine, dar noi suntem cam terminați fără tine”, a scris pe Internet Răzvan Fodor. Replica prezentatoarei nu a întârziat să apară: “Of, Fodorică, ce îmi faci tu mie cu filmările astea”.

Noul sezon care va duce vedetele pe Drumul Împăraților va fi prezentat de Irina Fodor. Soția lui Răzvan a acceptat propunerea fără să stea pe gânduri, mai ales că visa de ani buni să prezinte un reality show, iar Antena 1 a bifat, pe lângă colaborarea cu simpatica prezentatoare, și un alt aspect important, de ordin economic.

Irina Fodor este remunerată mult mai puțin decât Gina Pistol care se afla, de ani buni, în topul vedetelor cel mai bine plătite de Antena 1.

Vedetele angrenate în proiect au pornit pe Drumul Împăraților, rută ce începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

Marele premiu pentru care concurenții se vor lupta în sezonul 4 Asia Express este în valoare de 30.000 de euro. Ca și în celelalte sezoane, concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro.