Boala de care suferă Sebastian Dobrincu. Abia acum a făcut dezvăluirea: „Acum 7 luni s-a declanșat, plângeam în pat de durere”

Boala de care suferă Sebastian Dobrincu. Cel mai tânăr milionar din România a trecut prin momente foarte grele, în urmă cu mai puțin de un an, a descoperit că se confruntă cu o boală gravă care i-a schimbat total viața.

07 mai 2024, 15:20
Boala de care suferă Sebastian Dobrincu. Abia acum a făcut dezvăluirea: „Acum 7 luni s-a declanșat, plângeam în pat de durere”
Boala de care suferă Sebastian Dobrincu

Boala de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul s-a rănit cu un feliator de legume, ceea ce i-a declanșat probleme serioase de sănătate. Până acum, milionarul a ținut totul ascuns și a stat departe de lumina reflectoarelor, mărturisind ca a avut nopți întregi în care a plâns de durere.

Citește și: Cu ce se ocupă Sebastian Dobrincu, de când nu mai apare la ,,Imperiul Leilor’’. Adevăratul motiv pentru care a renunțat la emisiune

Boala de care suferă Sebastian Dobrincu

Eu m-am trezit anul trecut, în noiembrie – decembrie, am avut niște episoade foarte tragice. În primul rând, mi-am luat un feliator de legume și am băgat mâna în el și mi-am retezat palma. A fost foarte nasol și am crezut că aia e parte rea. Mi s-a declanșat o boală autoimună cu care mă lupt.

De aia am și dispărut 6 – 7 luni de pe internet. Nu am acceptat, nu am mai apărut, nu am mai postat nimic. De șapte luni m-am trezit cu o boală autoimună osoasă care e foarte nasoală. Am avut zile, am avut nopți când plângeam în pat de durere.

Ce m-a învățat asta? Că sănătatea despre care noi avem impresia că o să țină la infinit, nu o să țină. Ce poți face în momentele astea? Să victimizezi că de ce mie mi se întâmplă, de ce tocmai eu care am investit atât în corpul ăsta, în sănătate? Viața nu e dreaptă și fiecare are alt traseu”, a spus Sebastian Dobrincu în podcastul lui Cristian Stan.

Câți bani are în conturi Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu s-a făcut remarcat prin prezența sa în diverse emisiuni locale, câștigând rapid afecțiunea telespectatorilor. Aflat acum la vârsta de 25 de ani, tânărul a pătruns în domeniul software-ului în anul 2009, când avea doar 11 ani.

Cred că e o traumă de-a mea interioară, acolo, nu știu de la ce se trage, dar mereu am teama asta că aș pierde ceea ce am. Și uneori mă întreb dacă nu sunt zgârcit, poate că fac treaba asta, că sunt prea strâns la pungă. Nu există posibilitatea să ajung să mor de foame.

Am în spatele minții acolo undeva gândul că aș pierde tot, poate pentru că nici nu pun așa mare preț pe bani, să stau cu gândul la ei și nu stau să îi număr zilnic, să văd ce fac cu ei.

Realizez că mi-ar fi imposibil în viața asta să cheltui câți bani am făcut și nu există posibilitatea să ajung să mor de foame, Doamne ajută, dar am gândul ăsta în mod ciudat, să știi, că aș sărăci. Știu că e poate greu de explicat și mie, dar am cumva trauma asta undeva, s-a tras de undeva, nu știu de unde”, a declarat Sebastian Dobrincu.