Boala gravă și misterioasă de care suferă Adda. Secretul cumplit care o chinuie pe artistă de doi ani de zile: „Am făcut foarte multe investigații medicale”

Adda ascunde un secret cumplit, artista se confruntă de doi ani de zile cu o boală gravă și rară, numită dermografism. Afecțiunea i-a provocat vedetei un șoc anafilactic.

23 iul. 2021, 18:03

Adda

suferă în secret, de o boală cumplită de piele care se numește dermografism. Această afecțiune o obligă pe vedetă să țină un regim foarte strict, din care să elimine alimentele care conțin gluten și histamină. După ce a apelat la mai mulți medici alergologi, tânăra a găsit în sfârșit un tratament, care o ajută să țină afecțiunea sub control. Acest lucru implică și urmarea unui regim foarte strict, care a și ajutat-o să slăbească 10 kilograme.

„Țin un regim foarte strict pentru intoleranța la histamică și gluten. Am voie să mânănc foarte puține alimente, foarte proaspete, semi-gătite, aproape crude. M-am trezit cu o erupție foarte puternică, am făcut foarte multe investigații medicale. Am luat o pastilă cu o zi înainte despre care se spune că se descompune în corp și poate provoca alergii. Dar au mai contibuit și stresul, oboseala, stilul de viață haotic”, a povestit Adda în cadrul unei emisiuni tv.

Adda: „Mâncarea mea, chiar dacă pare de spital, este gustoasă”

Cântăreața

  a povestit fanilor ce dietă urmează pentru un stil de viață cât mai sănătos, care să-i permită să facă față rolului de mamă, dar și celui de vedetă. De asemenea artista a avut curajul să posteze pe Instagram o fotografie în care arată fanilor pielea afectată de boală, pentru a încuraja și celelalte persoane care au probleme dermatologice să-și depășească complexele.

„Am renunțat la lactate, la toate, mânănc foarte multe afine, am înlocuit ouăle de găină cu cele de prepeliță, zahărul l-am înlocuit cu mierea, carnea foarte proaspătă, la grătar sau la cuptor, am voie cartofi prjiți și ulei de floarea soarelui pentru că nu conțin histamină. Legumele trebuie să fie foarte proaspete. Am trei mese pe zi și am și gustări. Mâncarea mea, chiar dacă pare de spital, este gustoasă”, a mai adăugat vedeta, conform Spynews.