Panică uriașă pentru Adda și soțul ei. Vacanță cu peripeții în Grecia: „Ne-a prins o furtună pe mare. M-am panicat, ni s-a făcut rău”

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au plecat în vacanță în Grecia. Aventura nu a fost lipsită de peripeții pentru cei doi. Însoțiți de Cătălin Scărlătescu, toți au trăit clipe de panică în timpul unei furtuni care i-a prins pe mare.

23 mai 2021, 15:57
Panică uriașă pentru Adda și soțul ei. Vacanță cu peripeții în Grecia: „Ne-a prins o furtună pe mare. M-am panicat, ni s-a făcut rău”

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au plecat în vacanță în Grecia. Aventura nu a fost lipsită de peripeții pentru cei doi. Însoțiți de Cătălin Scărlătescu, Adda și soțul au trăit clipe de panică în timpul unei furtuni care i-a prins pe mare.

Artista a mărturisit că barca începuse să se zgălțâie încontinuu, timp de șapte ori, și că, la un moment dat, i s-a făcut rău.

Din fericire, în cele din urmă haosul a luat sfârșit și s-au bucurat în continuare de vacanță, fără să mai privească înapoi.

„Ne-a prins o furtună pe mare cu un vânt foarte puternic de 35 de noduri frontal, însemnând undeva la 60 de kilometri pe oră și valuri mari, pentru noi a fost botezul, să zic așa. Scărlătescu dansa, se distra, nu avea nicio treabă pentru că el a trăit chestii mai grave pe mare. Ideea este că totul era sigur.

Nu avea cum să se întâmple nimic, doar că barca făcea foarte urât. Se mișca în toate direcțiile. Nu puteam să stăm în picioare. A trebuit să stăm jos, să ne ținem de ceva. Și ni s-a făcut rău. E normal pentru că ne-am zgâlțâit 7 ore.

Pe moment m-am speriat, dar a doua zi mi s-a părut foarte amuzant totul. M-am panicat în momentul în care s-a stricat ceva din cauza vremii, ceva care arăta direcția în care trebuia să mergem. Era noapte și trebuia să virăm dreapta pentru că urmau niște stânci și o insula mica pe care trebuia să ocolim.

În timpul ăsta în care nouă ni s-a stricat dispozitivul respective, am început să primim mesaje prin stație de la ruși, cu SOS. Unii aveau probleme mai grave decât noi și era foarte ciudat, scârțâia barca.”, a spus Adda la Antena Stars.


loading...
Partenerii noștri