Boala secolului afectează una din patru persoane. Vezi aici care sunt simptomele

Vă gândiţi mereu că prietenii vă vorbesc pe la spate? Nu aveţi încredere în partenerul de viaţă şi credeţi că vă înşala? Vi se pare că vă urmăreşte cineva care vă vrea răul? E timpul să mergeţi la psiholog.

RomaniaTV.net
20 feb. 2012, 09:31
Boala secolului afectează una din patru persoane. Vezi aici care sunt simptomele

Paranoia este una din cele mai periculoase boli, pentru că afectează gândirea, iar omul nu mai poate acţiona normal, scrie ziarulprahova.ro.

Atacurile de panică inexplicabile, urmate de adânci stări depresive, episoade de furie, apoi plâns isteric, toate acestea fac parte din gama largă de simptome a acestei boli. Potrivit ultimelor studii, una din patru persoane suferă de această boală, fără să ştie acest lucru, fără să primească un tratament corespunzător.

Britanicul Daniel Freeman este de părere că toate temerile nefondate ar trebui să ne ridice mai multe semne de întrebare şi ar trebui să luăm atitudine şi să căutăm ajutor. “Este incredibil ce am realizat. 40% din oamenii pe care i-am intervievat au declarat că s-au temut că sunt vorbiţi de rău de prieteni, 20% sunt chinuiţi de gândul că sunt urmăriţi în permanenţă de cineva, iar un procent de 5% se tem că doreşte cineva cu tot dinadinsul să îi distrugă”, a spus medicul Daniel Freeman.