Boala teribilă de care suferă Gabriela Cristea. „Trebuie să fac RMN, m-am programat deja!”

Gabriela Cristea, una dintre cele mai apreciate vedete TV din România, se confruntă dureri mai vechi, care se pare că s-au accentuat, motiv pentru care a mers de urgență la doctor!

10 feb. 2022, 11:03
Boala teribilă de care suferă Gabriela Cristea. „Trebuie să fac RMN, m-am programat deja!”

Boala teribilă de care suferă Gabriela Cristea. Vedeta s-a programat pentru mai multe investigații medicale, mai ales că stresul şi programul încărcat și-au pus amprenta asupra sănătății sale.

Boala teribilă de care suferă Gabriela Cristea. „Trebuie să fac RMN, m-am programat deja!”

Pentru a-i da un verdict clar, medicul care a consultat-o i-a recomandat să facă mai multe controale, iar în funcție de rezultate îi va da cel mai bun tratament. Până atunci, prezentatoarea TV continuă să se lupte cu niște dureri îngrozitoare și povestește că a ajuns să fie un chin pentru ea numai simpla așezare pe scaun!

Drama Gabrielei Cristea. Vedeta a făcut avort: „Am avut ceva complicații”

„Sunt… Trebuie să fac RMN, m-am programat deja! A zis că în funcție de ce am, îmi spune ce trebuie să fac. CT-ul nu vede toate astea. Nu mai mergem la ortoped. Așa mă așez și la serviciu pe scaun, dar par această perfectă!”, a declarat Gabriela Cristea după ce a ieșit din cabinetul medicului. Vedeta suferă de sciatică, o boală care afectează 40% dintre oameni, problema medicală apărând cel mai adesea după vârsta de 40 de ani.

Gabriela Cristea a mărturisit care este boala secretă care o macină de câțiva ani. Acesta fost motivul pentru care s-a îngrășat: „Am ajuns la medic, am descoperit că sunt peste parametrii normali”

Gabriela Cristea are aceste dureri încă de la începutul relației cu actualul soț, Tavi Clonda! Mai mult, vedeta a povestit că necazurile au urmărit-o în timpul unei vacanțe romantice cu partenerul de viață, în Italia!