Gabriela Cristea a mărturisit care este boala secretă care o macină de câțiva ani. Acesta fost motivul pentru care s-a îngrășat: „Am ajuns la medic, am descoperit că sunt peste parametrii normali”

Gabriela Cristea a vorbit la Teo Show despre afecțiunea cumplită pe care medicii i-au descoperit-o în urmă cu ceva vreme. Boala a generat și acumularea kilogramelor în plus.

13 dec. 2021, 10:24
Gabriela Cristea a mărturisit care este boala secretă care o macină de câțiva ani. Acesta fost motivul pentru care s-a îngrășat: „Am ajuns la medic, am descoperit că sunt peste parametrii normali”

Gabriela Cristea a vorbit în cadrul emisiunii „Teo Show!” despre o afecțiune pe care medicii i-au descoperit în urm cu câțiva ani și care a generat de fapt creșterea în greutate.

Prezentatoarea a măsrturisit că suferră de afecțiuni ale glandei endocrine și că inițial a pus simptomele pe seama oboselii și a stresului.

Gabriela Cristea şi-a sărbătorit ziua de naştere în izolare: „A fost spectaculos”
”Pot să spun că am fost un caz fericit. Spre norocul meu, am descoperit că tind să dezvolt aceste probleme chiar când s-a declanșat boala. Le puneam pe seama oboselii și a stresului. Mi-am făcut analizele și factorii endocrini și totul a fost în regulă.  Mi-am refăcut analizele după trei luni și am descoperit că sunt peste parametrii normali, cu puțin, dar eram. Am ajuns la medic exact când trebuia.”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și-a făcut debutul în televiziune în 1994, când a prezentat concursul Eurovision, iar de atunci cariera ei a evoluat. Vedeta este cunoscută mai ales ca prezentatoare la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, un show de succes, la care Gabriela Cristea a fost nevoită să renunțe ca să se îngrijească de sănătatea ei.

Medicul endocrinolog a îndrumat-o pe soția lui Tavi Clonda către schimbarea stilului de viață: mai puțin stres, o alimentație echilibrată și sport cât se poate. Gabriela a ales să meargă la nutriționist și la cursuri de pilates pentru a-și ține sub control afecțiunea.

Gabriela Cristea a clacat pe rețelele de socializare: „Am înjurat de toți sfinții. Am treabă ca la balamuc”

Gabriela Cristea este o femeie împlinită în plan profesional, dar și o mamă care trebuie să aibă grijă de familie și de cele două fiice, Victoria și Iris.

Vedeta s-a confruntat cu din ce în ce mai multe responsabilități în ultima vreme, iar prezentatoarea și-a vărsat năduful pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea, despre problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat din cauza Covid-19: „M-am trezit într-o noapte în panică”

Aceasta a povestit fanilor că o noapte întreagă a fost nevoită să doarmă pe rând cu fiecare dintre cele două fetițe ale ei, iar dimineața vedeta se simțea extrem de obosită, cu toate acestea a reușit să le pregătească pe cele două copile pentru școală.

Gabriela Cristea a mai adăugat că deși avea foarte multă treabă în ziua respectivă, aceasta a decis să se întoarcă în pat pentru a recupera orele de somn pierdute.

”Neata! Cum e ziua voastra? A mea e naspa…m-am trezit azi noapte de doua ori pentru fete si am dormit in trei paturi diferite. Cand a sunat telefonul la 07:30 am injurat de toti sfiintii si m-am ridicat din pat taras, mi-am tras pe mine primele haine gasite si m-am apucat sa imbrac fetele. Iris a fost ok, dar Victoria a fost maraita cat pentru toate zilele in care e minunata si a plans de cand am intrat la ea in camera si pana a intrat in usa gradinitei.

Apropos, a trimis educatoarea acum niste poze cu clasa si ea rade cu gura pana la urechi…sa se stieeeee! Cand am iesit sa deschid poarta am descoperit vremea mirobolanta cu ceata si umezeala de faci asm si daca nu ai…si daca nu ai…si daca mai vreti, continui. Am treaba ca la balamuc, dar m-am intors acasa, mi-am pus din nou pijamaua si m-am bagat in pat. Mai fac treaba si mai tarziu!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.