Boateng: Când marchez un gol, este la fel de bine ca atunci când fac sex

Mijlocaşul formaţiei AC Milan, Kevin-Prince Boateng, a declarat, într-un interviu pentru site-ul oficial al clubului milanez, că atunci când marchează un gol trăieşte o mare emoţie, subliniind că senzaţia este comparabilă cu sexul.

RomaniaTV.net
16 dec. 2011, 09:06
Boateng: Când marchez un gol, este la fel de bine ca atunci când fac sex

„Este minunat să marchezi un gol, când reuşesc îmi pierd capul, este o emoţie foarte mare, este la fel de bine ca atunci când fac sex, un moment unic”, a spus Boateng, citat de Gazzetta dello Sport.

Boateng, care a fost văzut recent alături de Melissa Satta la un concert susţinut de Rihanna, a declarat că îşi acordă nota 10 pentru golul marcat în meciul cu FC Barcelona: „Golul meu cu BATE Borisov merită un 8,5, primul cu Lecce 7, al doilea 8, iar pentru cel cu FC Barcelona îmi dau 10. Nu vreau să mă dau mare, dar chiar a fost un gol frumos”.

El a vorbit şi despre faptul că la doar 24 de ani a renunţat la a evolua pentru Ghana. „Nu este o situaţie uşoară, nici măcar familia nu mi-a înţeles decizia, dar aş dori să o respecte. Am avut şase operaţii la genunchi şi multe accidentări, am ajuns la AC Milan unde avem obiective importante şi vreau să joc foarte bine pentru echipa mea”, a adăugat Boateng.