Bob Saget a murit. Celebrul actor american, găsit mort într-o cameră de hotel

Actorul american Bob Saget, cunoscut în mod special pentru rolul său din serialul Full House (Casa plină) în anii 1980 - 1990, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Florida, a anunţat Poliţia.

10 ian. 2022, 09:10
Bob Saget a murit. Celebrul actor american, găsit mort într-o cameră de hotel

E doliu la Hollywood, după ce Bob Saget a murit la vârsta de 65 de ani. Îndrăgitul actor şi-a găsit sfârşitul în circumstanţe suspecte duminică seara. Cauza morţii artistului nu a fost încă stabilită.

Celebru pentru rolul lui ” Danny Tanner” din sitcomul „Full House”, Bob Saget tocmai îşi începuse un turneu de spectacole de comedie prin mai multe orase americane. Ultima sa apariție a avut loc sâmbătă seara în oraşul Jacksonville.

Cu câteva ore înainte de a-şi găsi sfârşitul, actorul a distribuit pe reţelele de socializare o fotografie cu un mesaj entuziast în care spunea că întoarcerea la comedie l-a făcut să se simtă ca la 20 de ani.

„Mi-a plăcut spectacolul din seara asta de la @PV_ConcertHall din Jacksonville. Un public entuziast. Mulţumesc din nou lui @RealTimWilkins pentru prima parte. Nu ştiam că am făcut un set de două ore în seara asta. Mă bucur că sunt din nou dependent de rahatul ăsta. Căutaţi pe BobSaget.com întâlnirile mele din 2022”, a scris comediantul.

Citeşte şi: Globurile de Aur 2022. Lista completă a câștigătorilor – „Power of the Dog” și „West Side Story”, cele mai apreciate filme

Angajaţii hotelului în care era cazat Bob Saget au chemat Poliţia, după ce actorul nu a mai răspuns la apeluri. Din primele informaţii, el nu consumase băuturi alcoolice sau droguri. Deocamdată, anchetatorii nu au făcut publice detalii privind cauza morţii.

Potrivit Agerpres, Poliţia a fost chemată la Ritz-Carlton Orlando „în legătură cu un bărbat inconştient într-o cameră de hotel” şi „bărbatul a fost identificat drept Robert Saget şi declarat decedat la faţa locului”, a scris pe Twitter biroul şerifului comitatului Orange.

„Nu au fost găsite semne ale unui act criminal sau de consum de droguri”, a precizat el.

Bob Saget a murit. Soţia şi copiii actorului, în stare de şoc

Vestea morţii lui Bob Saget a căzut ca un trăsnet asupra familiei. Soţia lui, Kelly Rizzo, şi copiii, au publicat un mesaj sfâșietor.

„Suntem devastaţi. Confirmăm că iubitul nostru Bob s-a stins din viaţă. El a fost totul pentru noi şi vrem să ştiţi cu toţii cât de mult îşi îndrăgea fanii, iubea să urce pe scenă şi să strângă laolaltă oamenii cu ajutorul umorului”, a scris familia lui Bob Saget, potrivit Page Six.

Cariera impresionantă a lui Bob Saget

Bob Saget, 65 de ani, a devenit faimos jucându-l pe Danny Tanner, un tată văduv cu trei fiice, gemenele fiind interpretate de surorile Mary-Kate şi Ashley Olsen, în foiletonul Full House.

Sitcomul, care a fost difuzat din 1987 până în 1995, a făcut obiectul unei continuări pe Netflix între 2016 şi 2020, concentrându-se pe una dintre fete, DJ Tanner.

Robert Saget a fost căsătorit cu Kelly Rizzo şi a avut trei fiice.

„Bob Saget a fost un actor de comedie pe care l-am iubit şi care depăşea limitele. Ne va fi dor de el”, a scris canalul de televiziune Comedy Central pe contul său de Twitter.

Citeşte şi: Augustin Viziru, prins la furat într-un magazin din Anglia! Cum a scăpat de poliţie