Augustin Viziru, prins la furat într-un magazin din Anglia! Cum a scăpat de poliţie

Augustin Viziru a făcut dezvăluiri incendiare din perioada adolescenţei, în cadrul podcastului găzduit de Radu Țibulcă. Actorul a recunoscut că a încercat să fure, însă până la urmă a fost prins!

10 ian. 2022, 09:03
Augustin Viziru, prins la furat într-un magazin din Anglia! Cum a scăpat de poliţie

Augustin Viziru, prins la furat într-un magazin din Anglia. Pe vremea când avea doar 16 ani, actorul, surprins de gestul unui coleg, a încercat să fure ceva dintr-un magazin!

Augustin Viziru, prins la furat într-un magazin din Anglia!

Fratele lui Lucian Viziru a dezvăluit că nu s-a confruntat niciodată cu asemenea emoții. „La un moment dat l-am văzut pe unul că fură un parfum. I-am zis: „Băi fraiere, vezi că ai o bară metalică pe sticluță, când trece de porți, sună. Și te prind!”. Eu n-am avut nicio intenție, dar el a scos aia și a ieșit afară cu parfumul, toată echipa de copii a văzut ce a făcut ăla. Și am ajuns în Anglia și eu acum zic că îmi era așa… nu furasem niciodată, dar eram pasionat de biliard. Am intrat într-un magazin și am văzut un tac de snooker frumos, superb. Era vreo 700 de lire. Eu știam biliard, l-am luat, m-am uitat, casieria era în spate, era un culoar cu haine, nu știa lumea pe vremea aia de ce erau în stare românii. L-am desfăcut, l-am băgat pe crac pe primul, pe al doilea. În momentul în care am ieșit afară: Așa ușor e? Și am zis că nu mă opresc” , a declarat Augustin Viziru.

Augustin Viziru, confesiuni uluitoare despre bătăi și dependența de jocurile de noroc: „Făceam 1.000 de dolari pe zi din biliard la 14 ani” VIDEO

Acesta a decis să mai încerce din nou, dar de această dată a recunoscut că a fost prins de angajata magazinului, care, totuși, nu a dorit să anunțe poliția: „Și avea tata o secretară și mi-a zis să îi iau și ei o fustă. Am intrat, am luat fusta, am băgat-o în pantaloni, am ieșit cu fusta afară. Apoi a venit o angajată de acolo după mine, că am luat ceva fără să plătesc. Am luat-o pe stradă cu angajata să merg după copii înainte. Și era asta în partea stângă, secretara lui tata în mijloc și eu în dreapta. Și secretara avea o pungă în mâna stângă, nu știam cum să îi zic să o mute pe dreapta, ca să scot fusta și să o arunc. I-am făcut semn până la urmă, am scos fusta din pungă și am aruncat-o sub o mașină. Cele mai urâte două ore din viața mea!”.

Augustin Viziru ne face cunoştinţă cu fiica lui. Cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit tată VIDEO