Bobbi Kristina a murit? Un dric a fost văzut în faţa spitalului unde este internată tânăra

Paparazzii au surprins imagini cu un dric care a parcat chiar în faţa spitalului în care Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston, este internată.

17 iul. 2015, 18:11
Bobbi Kristina a murit? Un dric a fost văzut în faţa spitalului unde este internată tânăra

Dricul a fost vazut parcand in fata unitatii medicale in care Bobbi Kristina a fost transportata la finele lunii iunie, dupa ce familia a hotarat sa o deconecteze de la aparatele care o tineau in viata. Mai mult, acesta era dotat cu un cort in partea din spate, cel mai probabil o masura luata pentru maxima discretie, scrie agentiadepresamondena.com.

In urma cu aproximativ jumatate de an, Bobbi Kristina a fost gasita cu fata in jos in cada casei sale, in stare de inconstienta. A fost tinuta in viata cu ajutorul aparatelor mai multe luni de zile, insa, pe data de 24 iunie, familia ei a hotarat sa o deconecteze de la acestea si sa o transporte la un spital in care va putea „muri linistita”, dupa cum chiar ei au declarat.

Acum, Bobbi Kristina zace incostienta pe patul unui salon de spital cu un nivel scazut de lumina, lumanari aprinse in permanenta si muzica mamei sale in surdina.

Citeşte şi DESCOPERIRE ŞOC. Ce a făcut fiica lui Whitney Houston înainte de a fi găsită fără cunoştinţă în cadă