Bobby Brown s-a căsătorit cu logodnica sa, Alicia Etheredge

Cântăreţul american Bobby Brown s-a căsătorit, luni, cu logodnica sa Alicia Etheredge, la mai puţin de 24 de ore după ce a susţinut un concert în Honolulu, alături de grupul său New Edition.

RomaniaTV.net
19 iun. 2012, 17:51
Bobby Brown s-a căsătorit cu logodnica sa, Alicia Etheredge

Rapperul american, în vârstă de 43 de ani, a fost însoţit la această ceremonie de prieteni şi de membri ai familiei, inclusiv Landon, La’Princia şi Bobby Jr., copii săi mai mari, în vârstă de 23 de ani, 22 de ani, respectiv 19 ani, dar şi de Cassius, fiul în vârstă de trei ani pe care îl are cu Alicia Etheredge, informează people.com.

Ginerele a purtat un costum de culoare roşie şi o pereche de pantofi de sport Adidas.

Bobby Brown s-a logodit cu Alicia Etheredge în 2010, cerând-o în căsătorie pe scenă, în timpul unui concert pe care grupul său New Edition l-a susţinut în oraşul Jacksonville din statul Florida. Bobby Brown a spus într-un interviu anterior că Alicia Etheredge, care îi este şi manager, i-a redat pasiunea pentru muzică şi un nou sens în viaţă, după divorţul de Whitney Houston, fosta lui soţie, care a murit în acest an în luna februarie.

De la ceremonia de luni a lipsit însă Bobbi Kristina Brown, fiica în vârstă de 19 ani a fostului cuplu Bobby Brown – Whitney Houston. Potrivit unei surse, Kristina nu se află în relaţii prea bune cu tatăl său în această perioadă.

Bobby Brown a fost căsătorit timp de 15 ani cu Whitney Houston, însă relaţia lor a fost marcată de numeroase dispute domestice şi abuzuri. Divorţul lor a fost pronunţat în 2007, iar Whitney Houston a câştigat custodia fiicei lor, Bobbi Kristina.