Bobiță din Las Fierbinți trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălina. Cum arată soția actorului

Mihai Bobonete trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Cătălina. După 25 de ani de relație ei se iubesc mai mult ca niciodată.

31 aug. 2022, 21:40

Întreaga țară îl cunoaște pe Bobiță din las Fierbinți. Însă, actorul este foarte discret când vine vorba de viața sa personală, de aceea se știu foarte puține lucruri legate de familia sa. Ei bine, actorul Mihai Bobonete trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Cătălina. Cei doi se cunosc încă din copilărie și sunt căsătoriți din anul 2003.

Citește și Ea este fiica lui Firicel din Las Fierbinți. Cum arată Meda, fiica unuia dintre cei mai îndrăgiți actori români – FOTO

Celebrul actor se poate declara un bărbat împlinit pe toate planurile. El nu doar că se bucură de o carieră impresionantă în showbiz, ci are parte și de o familie absolut superbă. El și-a cunoscut soția când aveau doar 12, respectiv 14 ani.

Cei doi sunt căsătoriți din anul 2003 și au împreună doi copii care le oferă zilnic motive de bucurie. Faptul că s-au cunoscut încă din copilărie a fost un factor important care le-a consolidat relația. După 25 de ani de relație ei se iubesc mai mult ca niciodată.

Recent, Mihai Bobonete a dezvăluit cum și-a cunoscut partenera de viață. Se pare că totul s-a întâmplat în urmă cu mai bine de 25 de ani. La acea vreme, cei doi erau doar niște copii. Mihai a fost cel care a făcut primul pas, invitând-o pe Cătălina la dans, iar din acel moment relația lor a devenit una extrem de apropiată.

„La 14 ani, când a venit vremea să dau la liceu, am intrat la Slobozia, la mate-fizică, la Mihai Viteazul. Și am stat în internat, unde existau două camere de băieți și 30 de camere de fete, de la vârsta gimnaziului până la postliceală. Acolo am cunoscut-o și pe Cătălina, la o petrecere, în cantina internatului. Am invitat-o la un dans și aia a fost. Ea avea 12 ani, eu 14, iar motivul pentru care venise acolo era că avea o soră mai mare, la liceu, și locuiau împreună” a povestit Mihai Bobonete.

Chiar dacă în serialul de la ProTV, personajul Bobiță nu are un noroc în dragoste, în viața reală lucrurile stau cu totul diferit. El este extrem de îndrăgostit de aceeași femeie de mai bine de 25 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, Mihai Bobonete i-a transmis un mesaj romantic Cătălinei.

„Acum, după 25 de ani de când te-am cunoscut, pot spune clar că ești unica și singura mea dragoste adevărată! Te iubesc! La mulți ani! Cadoul mai pe seară când termin cu munca asta”, a fost mesajul lui Mihai Bobonete.

Actorul recunoaște că are un program foarte încărcat. Atunci când nu trebuie să fie prezent la filmări, merge la showuri de stand-up. Iar când nu este preocupat de aceste activități, el se axează pe televiziune. În ciuda acestor lucruri, Mihai Bobonete își face mereu timp pentru a sta alături de soția și de familia sa.

Citește și Giani din Las Fierbinţi, implicat într-un accident rutier. Maşina e făcută praf