Ea este fiica lui Firicel din Las Fierbinți. Cum arată Meda, fiica unuia dintre cei mai îndrăgiți actori români – FOTO

Cuzin Toma este un tată fericit. Actorul are o fiică superbă în vârstă de 13 ani de care este foarte mândru.

12 aug. 2022, 10:48
Ea este fiica lui Firicel din Las Fierbinți. Cum arată Meda, fiica unuia dintre cei mai îndrăgiți actori români – FOTO

Actorul care îi dă viață lui Firicel din Las Fierbinți a distribuit recent o fotografie pe rețelele sociale cu fiica sa, Meda. Adolescenta și-a sărbătorit ziua de naștere la începutul lunii august.

Acum toată lumea poate să vadă cum arată fiica sa. Meda este de o frumusețe rară la vârsta de 13 ani și are o alură de artistă, semn că va călca pe urmele tatălui său.

Citește și Toma Cuzin, cunoscut drept Firicel din Las Fierbinți, a dezvăluit de ce doarme doar patru ore pe noapte: „Am un stil de viață foarte activ”

În ceea ce privește viața sa privată, Cuzin Toma este foarte discret și nu vorbește foarte des despre familia sa. Firicel din Las Fierbinți are doi copii cu partenera sa de viață, un băiat și o fată, și se consideră un tată și un soț fericit și împlinit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by cuzin toma🇹🇩 (@cuzin_toma)

„La mulți ani, Meda! La mulți ani, fata lu’ tata! 13 ani… ca ieri. Te iubesc! Să crești, să înflorești, să visezi, să crezi”, este mesajul transmis de actor pe pagina sa de Instagram, cu ocazia zile de naștere a Medei, care a avut loc pe data de 3 august.

Meda este o adolescentă cu trăsături foarte frumoase și cu părul creț. Alunița de pe obrazul drept o face să aibă o atitudine demnă de un star de cinema, în timp ce stilul vestimentar demonstrează că este pasionată de modă.

Citește și Un nou dosar pentru Firicel, din Las Fierbinţi. De data asta actorul a fost prin conducând cu permisul suspendat