Bobiță își ia adio de la Giani și Celentano din Las Fierbinți. Mihai Bobonete are planuri mari: „E vorba de reorientare profesională”

Mihai Bobonete pregătește un spectacol de zile mari, pe 27 noiembrie, la Sala Palatului. De data aceasta nu-i va avea alături pe colegii săi din Las Fierbinți.

06 oct. 2023, 19:17
Bobiță își ia adio de la Giani și Celentano din Las Fierbinți. Mihai Bobonete are planuri mari: „E vorba de reorientare profesională”
Mihai Bobonete își ia adio de la colegii din Las Fierbinți

Mihai Bobonete a dezvăluit motivul pentru care nu va mai apărea pe scenă alături de Adrian Văncică și Constantin Diță din Las Fierbinți. Actorul are programat un spectacol unde, pentru prima dată, nu va fi prezent în formula obișnuită.

Citește și: Mihai Bobonete, probleme grave de sănătate. Mesajul care i-a îngrijorat pe fani: „Pentru că gras și pentru că îmi place păpica și beuturica”

Pe 27 noiembrie, Mihai Bobonete va urca pe scena Sălii Palatului. Pentru spectacolul său, în deschidere, actorul s-a bazat tot pe unul din starurile serialului Las Fierbinți. Este vorba despre Mihai Rait, care va face un show ce îi va face pe oameni să râdă în deschiderea momentului pregătit de Bobonete.

Actorul nu s-a certat cu colegii săi, fiind vorba, pur și simplu, despre o reorientare profesională. Mai mult, e vorba de o regândire a ceea ce înseamnă stand-up comedy.

Citește și: Mihai Bobonete desființează emisiunea „Visuri la cheie”: „Nu vă mai uitați, mă, la toate prostiile!”

„Nu cred că face subiectul unei știri. Îți spun că e vorba de o reorientare profesională în ceea ce privește stand-up comedy. Stand-up comedy se înțelege printr-un singur personaj sau singur om care face glume.

Și… majoritatea pe care îi știi și tu din afară, o să îmi zici niște nume, da? Nu e vorba niciodată despre o trupă! Nu există! Nu există nicio ceartă. Noi suntem colegi.

Filmăm împreună la Las Fierbinți, suntem prieteni. Ieșim împreună la băut. Facem lucrurile așa cum trebuie. Doar că pe partea asta așa stau lucrurile. Acuma facem spectacole și singuri”, a declarat Mihai Bobonete, pentru fanatik.ro.

Astfel, Bobonete dorește să fie cât mai fidel spectacolelor de tip stand-up comedy, respectând rețeta care a consacrat acest gen.