Mihai Bobonete desființează emisiunea „Visuri la cheie”: „Nu vă mai uitați, mă, la toate prostiile!”

Mihai Bobonete desființează emisiunea "Visuri la cheie". Este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie, iar mai nou, este și în juriul Românii au talent, de la Pro TV. Într-una dintre pauze, acesta a ținut să facă o precizare vizavi de emisiunii pe care o prezintă Dragoș Bucur, colegul său de pupitru.

13 mart. 2023, 15:22
Mihai Bobonete desființează emisiunea „Visuri la cheie”: „Nu vă mai uitați, mă, la toate prostiile!”
Mihai Bobonete desființează emisiunea "Visuri la cheie"

Mihai Bobonete desființează emisiunea „Visuri la cheie”, un reality show care are un mare succes. În fiecare ediție, viața unei familii fără posibilități financiare este schimbată complet, fiindu-i renovată sau construită casa. O echipă de specialiști, de la arhitecți până la designeri de interior, se ocupă ca fiecare locuință să aducă bucurie în sufletele oamenilor.

Citește și: Dragoș Bucur caută familii nevoiașe pentru noul sezon „Visuri la cheie”: ”Până acum, peste 100 de familii au mutat autocarul”

Mihai Bobonete desființează emisiunea „Visuri la cheie”

Un număr impresionant de telespectarori se uită la „Visuri la Cheie”, încă de la debut, și continuă să aibă un succes răsunător. Printre fanii emisiunii se află și familia lui Bobonete, care a mărturisit de curând că își dă seama că e miercuri, și că e Visuri la cheie, după ajunge acasă și își vede familia plângând.

În spirit de glumă, actorul a sugerat „să nu se mai uite la toate prostiile”. Dragoș Bucur, fiind de față la această discuție, nu a făcut niciun comentariu, ci doar a zâmbit, dovadă că nu a luat în serios spusele colegului său.

La mine, știi cum îmi dau seama că e miercuri și e „Visuri la cheie”? Vin acasă târziu, de la antrenamentele lui fii-miu și le găsesc pe soacră-mea, pe nevastă-mea și pe fii-mea plânse pe canapea. Și zic, ce emisiune este, „Visuri la cheie”? Nu vă mai uitați, mă, la toate prostiile astea. S-a terminat Las Fierbinți, gata, mutați programul„, a spus Mihai Bobonete, izbucnind în râs.

@dozadepodcast Bobonete vs Dragos Bucur #bobonete #romaniiautalent #dragosbucur #visurilacheie #viral #tiktokromania #romania #caterinca #dozadepodcast #pentrutine #amuzant ♬ suono originale – Doza de Podcast

Detalii despre sezonul 10 „Visuri la cheie”

Sute de case schimbate, de familii întâlnite, de eroi necunoscuți care au impresionat prin tăria cu care au depășit orice provocare a vieții, de lacrimi transformate în zâmbete. „Ne pregătim pentru un nou sezon și nu pot să nu mă gândesc că se fac 10 ani de când cunoaștem familii și oameni care ne-au învățat, atât pe noi, cât și pe cei de acasă, foarte multe lucruri. Până acum, peste 100 de familii au mutat autocarul alături de echipa Visuri la cheie, iar renovarea continuă!

Vrem să întâlnim și anul acesta oameni care merită cu adevărat o schimbare, așa că nu ezitați să completați formularul de înscriere”, a declarat Dragoș Bucur, înainte de a porni în drumul spre cunoașterea noilor familii.