Bobonete, caterincă maximă pe subiectul zilei în fotbal. „Hai cu Steaua – Dinamo la Craiova!”

Mihai Bobonete, fan recunoscut al Craiovei, a comentat în stilul propriu faptul că alte echipe, inclusiv rivalele FCSB și Dinamo, ar putea folosi arena "Ion Oblemenco", după ce Primăria a decis să schimbe condițiile de închiriere.

28 feb. 2019, 10:38
Bobonete, caterincă maximă pe subiectul zilei în fotbal. „Hai cu Steaua – Dinamo la Craiova!”

Închirierea arenei pentru un meci de Liga 1 costă 45.000 de lei.

„Abia aștept să văd un derby Steaua – Dinamo acolo, chiar lângă Luncă. Ar fi cel mai neutru teren posibil pentru ele. Chiar m-am gândit, și eu aș vrea să joc cu ai mei acolo, cu toți băieții, cu Adrian Văncică, cu echipa din Liga a 4-a”, a afirmat Bobonete la Pro X.

BOBONETE şi-a vopsit maşina în culorile Craiovei. Ce număr de înmatriculare şi-a pus FOTO

Condițiile pentru a putea închiria Stadionul „Ion Oblemenco”:

– să joci în Liga 1

– sau în șaisprezecimile Cupei

– sau în cupele europene

CSU Craiova joacă, joi, de la 20:00, în sferturile de finală ale Cupei României, contra celor de la Csikszereda. Partida se va juca pe terenul echipei mai slab clasate, adică al formației din eșalonul al treilea, așa cum prevede regulamentul.

„Nu e normal să joci pe pământul ăla. Am văzut imagini și nu e gazon acolo. Cred că odată ajunse într-o fază atât de avansat a Cupei României, echipele ar trebui să ia în calcul că e nevoie de un stadion la un anumit nivel. Ar putea juca în altă parte, unde condițiile sunt mai bune”, a declarat Mihai Bobonete.