Bobonete, la Românii au talent? Ce spune actorul despre înlocuirea lui Florin Călinescu

Bobonete, la Românii au talent? Un loc este liber la masa juraţilor, după ce Florin Călinescu a anunţat că încheie colaborarea cu Pro TV. Legat de persoana care li se va alătura lui Andi Moisescu, Andrei şi Alexandrei Dinu, s-a zvonit că va fi Mihai Bobonete.

11 aug. 2021, 17:54
Bobonete, la Românii au talent? Ce spune actorul despre înlocuirea lui Florin Călinescu
Florin Călinescu a anunţat că încheie colaborarea cu Pro TV

Bobonete, la Românii au talent? Ei bine, actorul din Las Fierbinţi a vorbit despre acest zvon şi a declarat că nu a fost informat despre această propunere, momentan.

Mihai Bobonete a cunoscut succesul odată cu serialul ”Las Fierbinți”. Actorul a demonstrat de-a lungul timpului că este un bărbat muncitor care se descurcă în orice ipostază, iar pentru locul liber rămas ar fi un candidat redutabil.

Citeşte şi: Ce poezie i-a compus Bobonete lui Cabral: „Tu Shrek în varianta alb și negru”

Bobonete, la Românii au talent?

Eu nu pot să am o părere despre un lucru pe care nu-l cunosc. Eu n-am fost informat în niciun fel. Mădălina, agentul meu, nu mi-a spus că a început vreo discuție cu oamenii care se ocupă de emisiunea “Românii au talent”, așa că nu pot să comentez, pentru că în momentul de față abia am venit din vacanță.

Regimul de filmare la proiectele astea în televiziune nu este unul care să se compare cu regimul de filmare de la “Las Fierbinți”. ”Las Fierbinți”-ul durează 8 luni pe ani și este destul de compact. Aici, la televiziune, filmăm 13 ediții din “Pe Bune?!” în cinci zile și s-a terminat. Și “Românii au talent” are un program destul de complex”, a declarat Mihai Bobonete pentru Click.ro.

Mihai Bobonete a sărbătorit 25 de ani de relaţie

Mihai Bobonete

a sărbătorit 25 de ani de relaţie alături de Cătălina, cu care are doi copii frumoşi. Bobiţă din Las Fierbinţi este extrem de fericit şi se declară binecuvântat de familia pe care o are. Actorul i-a transmis un mesaj emoţionant soţiei sale.

Acum după 25 de ani de când te-am cunoscut, pot spune clar că ești unica și singura mea dragoste adevărată! Te iubesc! La mulți ani! Cadoul mai pe seară când termin cu munca asta”, a scris actorul pe Instagram.

Prietenii și admiratorii săi i-au transmis mesaje de felicitare.„Să-ți trăiască franțuzoiaca! La mulți ani!”, i-a scris Răzvan Fodor. Gânduri bune i-a transmis și Amalia Năstase.

Cătălina și Mihai Bobonete s-au căsătorit civil în 2003, iar nunta au făcut-o în 2017, la Vama Veche. Împreună au doi copii: Octavian (11 ani) și Maria (5 ani).