Ce poezie i-a compus Bobonete lui Cabral: „Tu Shrek în varianta alb și negru”

Ce poezie i-a compus Bobonete lui Cabral. Cel din urmă a fost invitat în podacast-ul lui Mihai Bobonete, ”Da BRAVO!”, şi a făcut dezvăluiri despre viaţa sa. Cei doi au depănat amintiri și au râs copios, după ce şi-au amintit lucruri pe care le-au trăit.

22 iun. 2021, 11:28
Ce poezie i-a compus Bobonete lui Cabral: „Tu Shrek în varianta alb și negru”
Ce poezie i-a compus Bobonete lui Cabral

Ce poezie i-a compus Bobonete lui Cabral. Cei doi au avut o discuţie savuroasă, unde şi-au făcut confesiuni şi şi-au amintit întâmplări din viaţa lor. La finalul discuției, Bobonete i-a recitat prietenului său o poezie compusă special pentru acesta.

Citeşte şi: Cabral şi Andreea Ibacka, împreună de 14 ani. Cum a început povestea lor de dragoste: „Acritura nu voia să iasă în oraş cu mine”

Întrebat de Mihai Bobonete ”Ce înseamnă pentru tine o mică bucurie?”, Cabral a enumerat câteva lucruri: ”Când adoarme fiica mea la mine pe piept; când o sun pe mama degeaba și îi zic ”te iubesc; când pleci singur la drum, cu muzica ta blană, pe traseul tău cu mașina cu care vrei tu să pleci; când mănânci cireșe prima oară în anul respectiv; când îi spui cuiva te iubesc”, a mărturisit Cabral la podcast.

Ce poezie i-a compus Bobonete lui Cabral

Trei copii și o femeie prea frumoasăCu pasiuni, emisiuni și coasăCu ecranul în viața ta ca lupă Să ai tot timpul vânt în pupă Tu omul onest, mișto, integru Tu Shrek în varianta alb și negru Tu frățior cu cel mai șmecher moodTu, eu și Africa de Sud Ce bucurie că ne-am cunoscut noi doi Ce fain că tu gândești ca noi Ce energie multă și plăcutăPrietenia noastră – nuntă mutăDacă aș fi eu, aș vrea să fiu ca tine Dacă ai fi tu, să ai ceva din mine Dacă am fi târziu bătrâni și asistați,Să scrie pe morminte: ”Au fost…frați”

Cabral, tată a treia oară

Cabral

şi Andreea Ibacka au făcut anunțul pe Instagram, unde au pus o poză de familie, în care apar ea, soțul ei Cabral și fiica lor, Namiko, cu anunțul: „Încă unul. Livrare septembrie 2021”.

In toamnă. Așa pare că s-a potrivit. Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil.

Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2.

Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo.

Din toamnă, în Casa Ibacka…”, a spus Cabral pentru protv.ro.