Bobonete și Dani Oțil, imagine de colecţie. „Soția care face poza este tot aia de când erai sărac!”

Dani Oțil a postat pe contul său de pe Facebook o fotografie în care apare alături de Mihai Bobonete. Imaginea a fost surprinsă cu foarte mulţi ani în urmă, când cei doi încă se aflau în căutarea succesului.

19 mai 2022, 15:12
Bobonete și Dani Oțil, imagine de colecţie. „Soția care face poza este tot aia de când erai sărac!”
Bobonete și Dani Oțil, imagine de colecţie

Bobonete și Dani Oțil, imagine de colecţie. Cei doi sunt foarte tineri în fotografie și se află la masă, în bucătăria unui apartament de bloc. În mesaj, Dani Oțil îi provoacă pe fanii săi virtuali să ghicească câți bani mai aveau până la salariu! „Ghicește protagoniștii, meniul, ce puneau la cale și câți bani mai aveau până la salariu. Doar răspunsuri greșite”, a scris realizatorul TV.

Bobonete și Dani Oțil, imagine de colecţie. „Soția care face poza este tot aia de când erai sărac!”

Dani Oțil remarcă înt-un comentariu faptul că Mihai Bobonete are aceeași soție! „Râdem, glumim… Dar cea mai valoroasă treabă din poză e faptul că soția ta (care face poza) e tot aia… de când erai sărac. No comment”, a scris Dani Oţil. Comediantul și soția lui, Cătălina, se cunosc încă din 1995, însă s-au căsătorit abia în 2009, și au doi copii împreună!

Mihai Bobonete, foc şi pară pe Clotilde Armand şi pe Nicuşor Dan. Mesajul dur postat pe Facebook: „Sper să aveți parte toată viața de asta”

Urmăritorii paginii au comentat această observație, unii cu umor: „Ar fi fost culmea să stea cu el când n-are bani și să-l lase când începe și el să fie cunoscut”, „Și mai important este că soțul (bogat între timp) a rămas lângă soția lui și nu și-a luat aere de heartbreaker”, „Tu între timp ai schimbat câteva partenere”.

Dani Oțil, apel la 112 după un atac de panică: „Am crezut că mor!”. Ce diagnostic a primit în urma analizelor

Alţii au comentat mâncarea de pe masă: „La cât cărnet e în oala aia era bogăție, o ardeați pe tradițional, sa vă fie de bine!”, „Legenda spune că lui Stan și Bran le-a surâs mereu mâncarea de tipul mămăliga „brânzali”, chiar înainte de micile salarii”, „Bobonete și Daniel aveau pe masă mămăligă, smântână, brânză, cârnăciori, slănină, ouă ochiuri, vinete, că le veneau pachet de acasă. Banii nu erau o problemă pentru ei”.