Dani Oțil, apel la 112 după un atac de panică: „Am crezut că mor!”. Ce diagnostic a primit în urma analizelor

Dani Oțil a dezvăluit că acum câţiva ani a fost nevoit să sune la 112 după ce a făcut un atac de panică. Prezentatorul TV a realizat atunci că nu avea pe nimeni apropiat cu care să vorbească!

17 mai 2022, 12:33
Dani Oțil, apel la 112 după un  atac de panică: „Am crezut că mor!”. Ce diagnostic a primit în urma analizelor
Dani Oțil, apel la 112 după un atac de panică

Dani Oțil, apel la 112 după un atac de panică. Celebrul prezentator s-a speriat atât de tare încât a sunat la 112. Acum, în emisiunea de la Antena 1, a rememorat simptomele pe care le-a avut și care l-au făcut să se panicheze și mai rău!

Dani Oțil, apel la 112 după un atac de panică: „Am crezut că mor!”. Ce diagnostic a primit în urma analizelor

„Eu nu am chemat decât de două ori în viața mea salvarea. O dată pentru că din motive sufletești am crezut că mor. Îmi aduc aminte și de episod. M-am trezit într-un atac de panică. Eram suprantrenat, îmi bătea inima atât de tare în piept că aveam impresia că o să mor”, a spus Dani Oţil.

Gabriela Prisăcariu, despre bărbăţia lui Dani Oţil. Declaraţia neaşteptată a blondinei „Credeți-mă, nu este micuț deloc”

Când a văzut că se simte rău şi că nu poate vorbi cu nimeni, Dani Oțil a mers acasă la Răzvan Simion, care stătea lângă el, dar acesta se afla în mijlocul unei discuții aprinse cu fosta soție.

Mesajele incendiare dintre Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu. Au recunoscut tot: „Mi-e dor să-mi mai dai!”

„M-am uitat la telefon, am vrut să dau acel mesaj „Băi, mă duc!”, să le spun măcar unde am ascuns galbenii și mi-am dat seama că nu am de la cine să îmi iau rămas bun. M-a apucat panica și mai tare. Am mers la vecinul Răzvan care se certa cu soția pe terasa de alături. Mergeam către colegul Răzvan să îi spun „Băi, mor, să scrii ceva frumos pe cruce!”. A venit doamna de la salvare, mi-a făcut un EKG. Mi-a zis „N-aveți nici pe dracu’, domnul Dani!”,. a mai dezvăluit acesta, conform Fanatik.


loading...
Partenerii noștri