Boc a confirmat că PDL a închiriat avion privat pentru Marsilia. Vezi explicaţia

Premierul Emil Boc a recunoscut că democrat-liberalii au mers cu un avion privat la Congresul PPE, de la Marsilia, de săptămâna trecută, dar a precizat că fiecare din delegaţie şi-a plătit biletul şi nu au fost folosiţi bani guvernamentali.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 20:32
Boc a confirmat că PDL a închiriat avion privat pentru Marsilia. Vezi explicaţia

Emil Boc a declarat, luni seara, la B1TV, că partidul a fost nevoit să închirieze un avion privat pentru deplasarea delegaţiei PDL  la Marsilia pentru că nu existau legături directe astfel că partidul a închiriat o cursă.

Liderul PDL a precizat că delegaţia a fost formată din 20 de persoane şi „fiecare a cotizat individual”, iar partidul a plătit.

„Nu a fost plătit nici un cent din banii guvernamentali. A plătit partidul după ce a cotizat fiecare”, a spus Boc, adăugând că democrat-liberalii şi-au achitat individual şi cazarea la Marsilia.

Presa a relatat luni că liderii PDL au zburat săptămâna trecută la Marsilia, folosind serviciile unei companii private de aero-taxi.

Potrivit informaţiilor  din presă, cursa s-a efectuat cu o aeronavă a companiei Alfa Air, care oferă servicii VIP de transport aerian.

Potrivit oficialilor Alfa Air, ora de zbor pleacă de la 3.000 de euro.