Boc anunţă epurări printre liderii organizaţiilor judeţene ale PDL

Preşedintele demisionar al PDL Emil Boc a declarat, vineri, că nu sunt excluse demisii ale liderilor de organizaţii judeţene cu rezultate slabe la locale, el precizând că oricum aceştia vor fi "măturaţi" de viitoarea conducere a partidului.

RomaniaTV.net
15 iun. 2012, 12:01
Boc anunţă epurări printre liderii organizaţiilor judeţene ale PDL

Întrebat despre eventuale demisii ale şefilor de organizaţii judeţene cu rezultate proaste la alegerile locale, Boc a spus că nu este exclusă această situaţie.

„Acest lucru va urma. Vă daţi seama că un preşedinte cu 10% nu mai poate fi… Vor fi oricum măturaţi de noua conducere a partidului. Nu se poate să rămână în funcţie după un rezultat de 10%”, a spus Emil Boc.

Întrebat dacă Mihai Răzvan Ungureanu este o posibilă soluţie pentru PDL, Emil Boc a răspuns: „Eu o să spun tot ce am de spus în partid, şi nu în afara lui. Domnul Răzvan Ungureanu are un proiect politic tot de dreapta, aşa încât nu este un adversar al nostru. Cel puţin eu nu-l percep ca un adversar”.

La întrebările insistente ale jurnaliştilor, Boc a adăugat: „Haideţi întâi să avem conducerea nouă a PDL şi după aceea să discutăm de formule. Să nu punem căruţa înaintea cailor. (…) Să vedem întâi cine îşi depune candidatura şi facem apoi analizele de rigoare”.

Preşedintele PDL, Emil Boc, şi toţi membrii Biroului Permanent Naţional al partidului şi-au depus demisiile, joi, urmând ca duminică să aibă loc o nouă şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare.