Boc caută „soluţii care să unească şi nu să dezbine” PDL

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, joi seară, în pauza şedinţei Colegiului Director, că este obligat, ca preşedinte al formaţiunii, să găsească o soluţie care să îi unească pe reprezentanţii PDL, nu să îi dezbine. Boc a mai precizat, la insistenţele presei, că în şedinţa liderilor PDL s-a analizat rezultatul alegerilor locale.

RomaniaTV.net
14 iun. 2012, 16:49
Boc caută „soluţii care să unească şi nu să dezbine” PDL

Emil Boc a mai spus că se discută despre posibilităţile de maximizare a scorului electoral.

„Avem variante diferite pe care le analizăm, le votăm şi luăm o decizie”, a spus Boc.

El a refuzat să precizeze care sunt variantele respective, arătând că procesul de vot este în derulare şi nu poate oferi detalii.

„Eu, ca preşedinte, sunt obligat să găsesc o soluţie care să ne unească, nu să ne dezbine. Acesta va fi obiectivul meu, să găsesc o soluţie care să ne lase uniţi, nu dezbinaţi”, a spus Boc.

Şedinţa Colegiului Director al PDL a fost întreruptă pentru o pauză, după cinci ore de dezbateri aprinse şi critici dure la adresa uneor lideri, între care şi Roberta Anastase.

Şedinţa Colegiului Director al PDL a fost întreruptă după ce atât varianta organizării unui congres extraordinar pentru alegerea unei noi conduceri a partidului, cât şi varianta cu alegerea unui BPN interimar cu Emil Boc preşedinte în continuare au căzut la vot, au declarat surse din PDL.