Boc despre Johannis: Îi urez succes în activitatea politică decisă, să-şi ducă proiectele la sfârşit

Emil Boc a declarat, joi, că îi urează succes primarului Sibiului, Klaus Johannis, în "activitatea politică decisă" şi speră ca acesta să îşi poată duce la bun sfârşit proiectele propuse, atât cele politice, cât şi cele administrative

RomaniaTV.net
21 feb. 2013, 11:51
Boc despre Johannis: Îi urez succes în activitatea politică decisă, să-şi ducă proiectele la sfârşit

Întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, cum comentează intrarea primarului Sibiului, Klaus Johannis, în PNL, Emil Boc a spus că salută implicarea politică a primarilor, iar dacă aduc beneficii pentru comunitate, „cu atât mai bine”.

„În privinţa transferului de la alte partide este treaba acelor partide, nu a noastră. Domnul Johannis este o persoană respectată şi respectabilă, este un primar consacrat. În privinţa opţiunilor politice, decizia aparţine în exclusivitate şi nu pot comenta nici pozitiv, nici negativ. Ca relaţie primar-primar îi urez succes în activitatea politică decisă şi sper ca proiectele pe care şi le-a propus să le poată duce la bun sfârşit, atât cele politice, cât şi cele administrative. Este o decizie pe care o respect pe scena politică şi aparţinând altui partid. Salut implicarea politică a primarilor şi, dacă aduc beneficii pentru comunitate, cu atât mai bine, iar dacă Autostrada Transilvania va fi sprijinită prin prezenţa în PNL a lui Johannis, cu atât mai bine”, a spus Boc.

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că începând de miercuri este membru PNL, precizând că a luat această decizie în urma invitaţiei lansate de liderul PNL, Crin Antonescu.