Boc: Elena Udrea şi PDL Cluj au obţinut cele mai bune rezultate pentru partid în alegeri

Primarul din Cluj, Emil Boc, a spus că, deşi el şi Elena Udrea au fost asociaţi, alături de Traian Băsescu, măsurilor de austeritate, cele mai bune rezultate ale partidului s-au obţinut la Cluj şi la Roman. Boc susţine că acest lucru a fost posbil datorită faptului că acolo s-a explicat cel mai bine deciziile luate în timpul guvernării PDL.

12 dec. 2012, 21:33
Boc: Elena Udrea şi PDL Cluj au obţinut cele mai bune rezultate pentru partid în alegeri

„Elena Udrea, care alături de Emil Boc şi Traian Băsescu, a fost numele cel mai vehiculat în legătură cu măsurile de austeritate, a obţinut cel mai mare număr de voturi într-un colegiu, iar PDL Cluj a obţinut cele mai bune rezultate şi acum, şi la locale”, a declarat Boc la România TV.

Fostul prim-ministru a elogiat campania pe care făcut-o Elena Udrea în colegiul din Roman, campanie care ar fi trebuit dusă la nivelul întregii ţări. „Acolo unde s-a explicat cel mai bine măsurile care s-au luat, s-au obţinut cele mai bune rezultate. Elena Udrea a avut curajul să meargă între oameni timp de 30 de zile, să meargă din casă în casă. Dacă toţi ar fi făcut la fel, rezultatele ar fi fost mai bune”, a estimat Emil Boc.

Întrebat care a fost cauza primordială a eşecului PDL de la alegeri, Boc a răspuns: „În condiţiile actuale, oamenii au avut în minte la alegeri partidele care îi pot feri, în perspectiva lor, mai bine de criză. Ei au crezut că USL poate face acest lucru. Părerea mea este contrară.”