Ce spun Boc şi Blaga dspre venirea lui MRU la PDL

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, că până în prezent nu a fost discutată, în PDL, posibilitatea înscrierii în acest partid a fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu.

RomaniaTV.net
28 apr. 2012, 12:01
Ce spun Boc şi Blaga dspre venirea lui MRU la PDL

Întrebat de jurnalişti despre o posibilă înscriere a fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu în PDL, Boc a spus că nu s-a discutat încă această opţiune.

„N-am discutat o asemenea opţiune până în acest moment în cadrul PDL”, a subliniat Emil Boc.

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, tot sâmbătă, că dacă fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu va dori să se alăture PDL, atunci acesta „va fi foarte bine primit”.

„Aşa cum îl cunosc, sunt convinsă că în primul rând domnia-sa trebuie să-şi stabilească obiectivele pentru cariera dumnealui pentru viitor. Nu este deocamdată membru al PDL, dar, dacă va dori să se alăture echipei, sunt convinsă că va fi foarte bine primit. Nu pot să vorbesc în numele dumnealui”, a spus Sulfina Barbu, răspunzând la o întrebare pe această temă.

Întrebat la România TV, dacă PDL are nevoie acum de cooptarea lui Mihai Răzvan Ungureanu în conducerea partidului, Vasile Blaga a spus că nu ştie de nici o cerere  în acest sens a fostului premier.

„Nu ştiu de nicio cerere a lui Mihai Răzvan Ungureanu în acest sens, de nicio dorinţă a domniei sale şi am mai spus un lucru foarte clar: eu îmi pun mari speranţe în Mihai Răzvan Ungureanu, nu numai prin prisma fapului că suntem prieteni foarte buni, dar până la urmă dânsul va hotarî ce are de făcut, iar dacă după alegerile locale, PDL va dori să intre într-o construcţie în care va fi şi Mihai Răzvan Ungureanu, eu nu am nimic împotrivă”, a spus Blaga.