Boc se laudă cu „numărul important de primari” suflaţi lui Frunzăverde

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, marţi, că Organizaţia PDL Caraş-Severin a fost reclădită, un număr important de primari aflându-se în conducerea acesteia. Boc a arătat că Sorin Frunzăverde a plecat "cu un bagaj mai redus la PNL şi nu cu cât a promis din nefericire în trocul politic cu Crin Antonescu".

RomaniaTV.net
10 apr. 2012, 11:13
Boc se laudă cu „numărul important de primari” suflaţi lui Frunzăverde

„Am discutat în BPN de Caraş, despre faptul că am reclădit organizaţia Caraş, un număr important de primari se află în conducerea organizaţiei judeţene. Deci, domnul Frunzăverde pleacă cu un bagaj mai redus la PNL şi nu cu cât a promis din nefericire în trocul politic pe care l-a realizat cu Crin Antonescu”, a spus Emil Boc, după şedinţa BPN al PDL.

El a precizat că PDL va depune liste de candidaţi în toate comunele din Caraş-Severin.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a precizat că filiala PDL de la Caraş-Severin „se reorganizează foarte rapid”, chiar dacă mulţi îşi imaginau că plecarea lui Sorin Frunzăverde la PNL va lăsa un loc gol şi va devasta această organizaţie a PDL.

Voinescu a mai spus că preşedintele interimar este Simion Iancu şi se fac evaluări pentru candidatul PDL pentru Consiliul Judeţean.