Boc și NOUA BLONDĂ, imagini senzaționale în parcarea unui mall din București. VIDEO

Emil Boc a fost prins din nou pe picior greșit în parcarea unui mall din Capitală. Primarul Clujului a fost surprins de paparazzi în compania unei blonde. Deși, după cum se vede pe filmare, cei doi păstrează o oarecare distanță, imaginile vorbesc de la sine. De altfel, de la sine vorbește și palmaresul fostului premier.

16 dec. 2023, 12:09
Boc și NOUA BLONDĂ, imagini senzaționale în parcarea unui mall din București. VIDEO

Și apropo de palmares, investigatorul Liviu Alexa a realizat, în ziardecluj.ro o trecere în revistă a tuturor blondelor care au trecut, pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă, prin viața lui Emil Boc. Și care au ajuns bine. Singura brunetă din viața edilului clujean, soția Oana, continuă să-i rămână alături și să-i compună poezii în care își pune sentimentele pe tavă.

„Eheii, dragii mei, sa stiti ca viata lui Emil Boc, persoana publica ce are deja peste doua decenii de functii politice de top, nu a fost niciodata una usoara. Statutul asta nu vine niciodata la pachet doar cu lucruri frumoase, ci vine si cu multe sacrificii.

Uitati, un exemplu: in jurul sau, oameni crescuti chiar de el, Boc, s-au imbogatit si au furat de au rupt. Fostul sau protejat Sorin Apostu a halit la spagi, ca nu au rezistat nici procuorii DNA. Daniel Buda s-a saftilit pentru trei vieti. Si, totusi, Boc a „trebuit” sa ramana sarac, cel putin in aparenta, si sa stea mai intai intr-un apartament mundan in cartierul Zorilor, apoi in doua apartamente, ca a mai luat unul si l-a lipit de cel existente, in timp ce subordonatii sai si-au luat terenuri valoroase si se lafaie in vile de milionari.

Emil Boc a fost nevoit sa manance ca cosasii (sic!) din punga sau prin saormarii, cand slugile sale haleau fiujian fud prin restaurante mishulin.

Emil Boc

In timp ce pezevenghi ca Daniel Buda, europarlamentarul clujean, babardeau pe rupte bunaciunile de la partid si Bruxelles, Emil era nevoit sa asculte poeziile scrise de talentata sa sotie si poeta Oana Boc, o cartareasca a poeziei europene: sa citim una, nesimtitilor care sunteti si care abia asteptati sa va radeti la ce scrie Alexa si sa vedeti videoul! Porcilor, mai intai POEZIE!

Tandrete,

de Oana Boc

Te-aş înveli în fiecare seară
cu-o aripă de înger păzitor
care să-ţi dezmărginească-n taină
orice zbor.

Noaptea mi-aş rupe inima în mii de torţe
să-ţi fie căutarea înspre mine lină,
să mă găseşti pe orice drum
doar în lumină.

Cu toate dimineţile mele te-aş mângâia,
iar clipele dacă ţi-ar fi de plumb,
le-aş legăna
cu viaţa mea.

Ce frumos a visat mereu Oana noptile cu dragul sau Emil! Va dati seama, cum sugereaza ea subliminal ca isi doreste ca Emil sa nu mai dea cu clontul pe la altele? Folosind o metafora revelatorie, poeta Oana Boc l-ar inveli cu o aripa de injer numa’ ca sa ii „dezmargineasca” lui Emil orice zbor spre Bucuresti, unde zice el ca pleaca cu treburi si unde se mai impiedica de cate un ursulet.

Emil Boc

Poezia, ratanilor, e modalitatea de creatie a unei opere literare în care poetul  îşi exprimă în mod direct gândurile şi sentimentele, prin intermediul EULUI  LIRIC.

Emil Boc

Dar, asa cum ne-a aratat si revista Cancan acum 15 ani, Emil nu are eu liric, are un eu care vrea sa se zbocoteasca in voie si recurent, de mai multe ori pe noapte, cautand simetria cu voracitatea cu care surdul bate in clopote, inciotat in dihotomia sfarcurilor Lilianei Bogdan, o blonda ravisanta care nu o tinea cu penseta niciodata, ci o apuca ferm si sacadat, ca sa nu mai zic ca avea toata deschiderea spre toate deschiderile, inclusiv in dihotomia balcoanelor, unde Emil isi curata coasa la final. Iata aici cum paparazzi Cancan o surprind pe Liliana iesind dupa o noapte de piticot in doi dintr-un imobil din care mai apoi a iesit si Emilut.

Emil Boc

Nu fiti mitocani, am cunoscut-o si eu pe doamna Liliana, si va spun ca i-as fi reglat si eu jigleurul, atata de lucioasa avea capota si atata de misto avea farurile.

Emil Boc

Noi, fiind un ziar de linsaj adevarat, asa cum a zis recent Boculet despre Ziar de Cluj, noi avem si memorie, asta e adevarul.

Si ne aducem mereu aminte ca Boc a avut aceasta slabiciune pentru blonde, desigur, fara sa insinuam ceva. Toate blondele din viata profesionala a lui Boc au ajuns bine.

Emil Boc

Cynthia Curt, fosta consiliera  cu rang de secretar de stat a fostului premier Boc, Doamne, ce bunaciune! Cynthia a fost adusa de la Cluj sa-l „ajute” pe Boc cand a ajuns premier, asa cum il „ajutase” si la primarie, ca sa nu va mai zic ca Cynthia il „ajutase” si la facultate de i-au mers fulgii. Boc a fost insa mereu baiat de baiat la faza cu blondele. S-a lepadat de multi prieteni, dar cu blondele a fost boss: pe Sintiiii a pus-o in toate sinecurile posibile, chiar si consul general la Barcelona.

Apoi, Stefania Ferencz, o alta blonda ravisanta din Maramures. La inceput, il ajuta pe Boc din postura de strimfli din piata Marasti si un taioras modest. Dar cum urca Boc in anvergura, si Stefi urca in gusturile vestimentare, posetute mai barchin, ceasuri mai cartie, no, acuma, „ajuti”, dar sa si ramai cu ceva. Si Emilutz a avut grija si de ea, si inca cum: numa’ sinceuri grase, numa’ consilii de administratie. Cum zicea marele profesor universitar Nelson Mondialu: „Primu’ pupu mare nu se uita niciodata”.

Emil Boc

Eheee, si a mai fost o blonda la care a zambrit Emil, da’ ani de zile ecluza ei nu a fost disponibila, fiindca era un marinar chitros care numa’ el „parca”, nesimtitul!

Dar si cand s-o fo’ fo’ despartit apele, apoi Emil o astieptat-o. cum numa’ un baiet din Rachitele potie astiepta sa primeasca o savarina, ani si ani, cu rabdare. O meritat, fiinca va zic ce am auzit si de la altii: Elena ashe bigne batie oualele ca iese tare bigne frishca!

Emil Boc

Si cu Elena, Emil o fo’ tare jenaros. Da’ nu s-o aliniat astrele, ca Lenuta amu ii la universitatea, si nu la aia de teologie ortodoxa. Da’ o ajutat-o, nu are ce zicie nimegnea!

Emil Boc

No, si acuma l-am prins pe Emiluc cu o alta bunaciune. In parcarea unui mall celebru din Bucuresti. Filmarea e facuta in octombrie 2022, dar ii buna si acum!

Ni, ni, ni, cu merje el „ferit”, dar paralel cu blonda, nu comva sa existe paparazii sa il toarne. Dara paparazzi erauuuuu deja acolo, si desi filmarea o fost tinuta sub presiune un an de zile, injerul Gabriel ni l-o trimis in numele Domnului spre lauda lui Emil. Ni, ni, ni ce fatzuca face Emilut, ashe cum faceau tocilarii rosind cand trebuiau sa cheme o fata la bluz la chefurile UASCR, de li se umezeau palmile cand incepea songul „Ceic ma bretaueeei” si simtzeau bumbulucii de la tzitzi ca sa freaca de pciept, ioi, ce ferbintzeala cuprindea obrajii!

Bravo, Emile, da-l in p***a ma-sii pe Alexa si pe tatzi invidiosii, nu sta incarcat niciodata! Da-i sa marga!

Cum zicea cunoscuta poeta Oana Boc in capodopera „Matematica in timp”:

„Voi arde mai departe la plus infinit
Ca o imensă iubire orizontală,
Trecând cu speranţă prin ruguri şi ploi
Spre inevitabila mea scădere finală…”.

Ioi, ce fain, m-o cotonojit lacramile, vorba lu’ porcu’ ala de sociolog Mirel Palada…”, scrie Liviu Alexa în Ziarul de Cluj.