Boc: Videanu poate fi o variantă la Capitală, Oprescu a gândit autostrăzi suspendate şi căprioare

Adriean Videanu poate fi o variantă a PDL pentru Primăria Capitalei, în condiţiile în care actualul primar general, Sorin Oprescu, şi-a pus ştampila finală doar pe investiţiile pornite de predecesorii săi, proiectele sale vizând doar autostrăzi suspendate şi căprioare prin oraş, afirmă premierul Boc, citat de Mediafax.

RomaniaTV.net
19 dec. 2011, 21:15
Boc: Videanu poate fi o variantă la Capitală, Oprescu a gândit autostrăzi suspendate şi căprioare

El a arătat, luni seara, la postul public de televiziune, că Oprescu a finalizat doar investiţii derulate anterior de către foştii primari generali Traian Băsescu şi Adriean Videanu, precum Pasajul Basarab şi Arena Naţională, astfel că cetăţenii care vor vota anul viitor un nou primar al Capitalei ar trebui să înţeleagă diferenţa între proiecte, promisiuni şi realizări.

V-aş ruga să îmi spuneţi un proiect al domnului Oprescu, o autostradă suspendată, dacă vreun stâlp este pus, am înţeles că erau nişte căprioare pe aici care trebuia să vină prin Bucureşti, să facă nu ştiu ce aranjamente. Nu am văzut nimic. Deci, daţi-mi măcar un proiect al domnului Oprescu, măcar început, care să confirme„, a spus Boc.

Şeful Guvernului şi lider al PDL a precizat că persoana care va candida la alegerile pentru Primăria Capitalei va fi desemnată de partid, dar că Adriean Videanu, fost primar general, poate fi o variantă în acest sens.