Bodo, implicat într-un accident la Fălticeni. Fostul ginere al lui Băsescu s-a răsturnat cu maşina

Formaţia Proconsul a fost implicată vineri într-un accident rutier. Membrii trupei s-au răsturnat cu maşina în apropiere de Fălticeni, judeţul Suceava.

08 feb. 2013, 11:05
Bodo, implicat într-un accident la Fălticeni. Fostul ginere al lui Băsescu s-a răsturnat cu maşina

Accidentul a avut loc pe Drumul European 85, în apropiere de Fălticeni, în localitatea Roşiori. Din cauza vitezei, autoturismul a derapat şi a intrat într-un şanţ. Niciuna dintre cele şapte persoane aflate în maşină nu a suferit răni grave. Toţi pasagerii sunt membri ai trupei Proconsul şi se îndreptau spre Suceava, unde vineri seara aveau programat un concert.

Trupa Proconsul se afla în drum spre Suceava, acolo unde vor susţine în această seară un concert. Bodo a intrat în direct la Europa FM, unde a declarat: „Vestea este bună, pentru că am aflat încă o dată că Dumnezeu ne iubeşte. Toţi sunt bine, trupa Proconsul este pe picioare„, a declarat Bodo.

Trupa Proconsul a anunţat chiar ieri pe pagina de Facebook că a cumpărat un nou microbuz. Acesta a fost avariat în urma accidentului. „Microbuzul este cu roţile în sus, dar vom ajunge la concert cu ajutorul prietenilor noştri din Suceava„, a mai spus Bodo .

Bogdan Marian, cunoscut sub numele de Bodo, a mai fost implicat într-un accident rutier uşor în anul 2010, la Constanţa, iar permisul i-a fost suspendat atunci pentru 60 de zile. El a pătruns într-o intersecţie fără să se asigure şi a acroşat un alt autoturism.