Bodu ar putea să se înfrunte din nou cu Vanghelie la alegerile locale

PDL ia în calcul desemnarea europarlamentarului Sebastian Bodu drept candidat la primăria sectorului 5, informează România TV. Bodu a candidat pentru aceast post şi în alegerile din 2008, dar a fost învins în al doilea tur de către Marian Vanghelie, primarul în exerciţiu.

RomaniaTV.net
06 apr. 2012, 12:10
Bodu ar putea să se înfrunte din nou cu Vanghelie la alegerile locale

Deocamdată, desemnarea lui Bodu nu este certă, democrat-liberalii căutând încă cele mai bune soluţii pentru sectorele în care nu au avut până acum candidaţi proprii, mizând pe cei ai UNPR. Cum protocolul cu UNPR nu s-a mai încheiat, PDL este în situaţia de a găsi repede înlocuitori cu şanse, inclusiv independenţi.

Alături de Bodu, la sectorul 5 este în analiză şi o candidatură a lui Gheorghe Udrişte, care a candidat, fără succes însă, la un post de senator în alegerile parlamentare din 2008. Pentru sectorul 2, cele mai mari şanse le are consilierul Lucian Iliescu, în timp ce contra lui Piedone, la sectorul 4, ar putea fi aruncat în luptă Mircea Raicu, actualmente viceprimar al Capitalei.

Singurele candidaturi certe sunt ale lui Theodor Paleologu la sectorul 1, Liviu Negoiţă la sectorul 2 şi Cristian Poteraş la sectorul 6.