Bogaţii Europei vin în România pentru tradiţionala partidă de vânătoare de la Balc

Omul de afaceri Ion Ţiriac va fi şi în acest an gazda tradiţionalei vânători de mistreţi din localitatea bihoreană Balc. Ca de obicei, la partida de vânătoare vor participa importanţi oameni de afaceri din lume. Printre ei se număra primarul de Monaco, cel mai mare producător de sucuri naturale din Europa și proprietarul Porsche.

RomaniaTV.net
11 ian. 2013, 07:31
Bogaţii Europei vin în România pentru tradiţionala partidă de vânătoare de la Balc

Miliardarii din industria auto, bancară şi din lumea sportului sunt aşteptaţi să sosească, vineri, la Balc. Invitaţii lui Ion Ţiriac vor fi cazaţi în reşedinţele luxoase din apropierea domeniului de vânătoare de la Balc.

Vânătoarea va începe sâmbătă, la 7.00, și se va încheia duminică la prânz. În ultima zi de vânătoarea va fi organizată o petrecere cu mâncăruri şi băuturi fine.

70 de gonaci vor participa la vânătoare, ei vor fi plătiți cu 100 de lei pentru cele două zile, dar și cu carne de mistreț.

Domeniul de la Balc se întinde pe o suprafaţă de 150 de hectare din comuna bihoreană cu acelaşi nume.

În 2012, oaspeţii lui Ion Ţiriac au fost Wolfgang Porsche, proprietarul companiei germane producătoare de autoturisme de lux cu acelaşi nume, Georges Marsan, primarul din Monte Carlo, Franz Rauch, producător de sucuri naturale din Europa, Klaus Mangold, fostul preşedinte al grupului Daimler-Chrysler, Alfred Baumhauer, designerul brand-ului Cartier şi Inigo Herrera, fost membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.