Bogdan de la Ploiești a făcut un anunț important pentru maneliști: „O să ajungem și la radio”

Invitat la podcastul lui Gojira, bogdan de la Ploiești a vorbit despre prejudecățile oamenilor cu privire la manele.

09 nov. 2022, 15:22
Bogdan de la Ploiești a făcut un anunț important pentru maneliști: „O să ajungem și la radio”

Unul dintre cei mai cunoscuți maneliști, Bogdan de la Ploiești, a vorbit despre cariera sa de succes. Artistul este conștient că nu atrage publicul datorită calităților sale vocale, ci prin show-ul pe care îl face la specatacole, potrivit fanatik.ro.

Artistul e de părere că în ultimii ani, numărul persoanelor care abordează acest stil a crescut.

„Sunt prea mulți maneliști și nu e vorba numai despre muzică. Uite, eu nu sunt una dintre cele mai bune voci din România, dar felul în care îmi fac eu treabă cred că face diferența la nivel de țară. N-am încurcat niciodată în viața mea o nuntă sau o petrecere. Din păcate se întâmplă chestii de genul (n.r.: ca artiștii să strice evenimentele la care sunt chemați)”, a spus Bogdan de la Ploiești, în cadrul podcastului „Aproximativ discuții”.

Înainte de a studia muzica, a studiat oamenii și a învățat cum funcționează lumea în care avea să intre, lucru care l-a ajutrat foarte mult.

Citește și: Bogdan de la Ploiești își scoate la vânzare mașina. Câți bani cere pe bolidul de lux

„Țin foarte mult ca băieții mei să fie îmbrăcați frumos, să salute oamenii, să respecte. Poate că uneori suntem obosiți, supărați, dar noi trebuie să intrăm acolo să ne facem jobul. Trebuie să tratăm cu mare, mare responsabilitate. Iau muzica asta foarte în serios.

Doi, trei ani mă gândeam unde îmi doresc să cânt, ce vreau să fac de la viața mea. Știu cum funcționează oamenii. Am stat și am studiat oamenii când alții studiau muzica. La mine acasă erau cei mai tari lăutari din România, cei mai tari muzicanți. Să cânți la cel mai mare nivel te solicită atât de mult încât îți pierzi viziunea”,

Pe manelistul prahovean îl deranjează absența manelelor de pe posturile de radio comeriale din România, dar este convins că se va ajunge la asta, în viitorul apropiat, și că acest gen muzical nu va mai fi ignorat, și din pricina succesului enorm pe care îl are în ultima perioadă. Pe de altă parte, artistul spune că înțelege și perspectiva radioului.

Deci, nu mai durează mult și o să ajungem și la radio. Cum am ajuns în alte părți, cu răbdare, o să ajungem și pe radio. Sunt câțiva băieți care nu m-au primit la emisiuni pentru că sunt manelist. Ușor, ușor, cu premiile astea pe care le luăm, avem și noi un CV în spate.

Eu le dau și celor de la radio dreptate, dar sufăr din cauza asta. Au dreptate ei, pentru că mulți din lumea manelelor nu fac lucrurile cum trebuie. Nu au dreptate, dintr-un singur punct de vedere, frate! Eu am învățat de la viața asta că e bine să cunoști un om. Stai măcar 5 minute de vorbă cu el, să vezi cine e, apoi adu-i un argument de ce nu îl primești.

La noi în manele au început să cânte și câini. Cântă și câinii, am eu o piesă cu ham ham ham…”, a adăugat Bogdan de la Ploiești.

Citește și: Bogdan de la Ploiești, declarație de dragoste pentru Cristina Pucean. Dansatoarea a negat relația lor