Bogdan de la Ploiești, adevărul despre despărțirea de Cristina Pucean: „E bine așa pentru toată lumea!”

Bogdan de la Ploiești a confirmat că el și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu, într-o postare pe Tik Tok, după ce în urmă cu o săptămână dansatoarea a dat vestea pe rețelele sociale.

28 mart. 2024, 13:35
Bogdan de la Ploiești, adevărul despre despărțirea de Cristina Pucean: „E bine așa pentru toată lumea!”
Bogdan de la Ploiești a dezvăluit adevărul despre despărțirea de Pucean

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Relație dintre cei doi, la început una profesională, care pe parcurs s-a transformat în una romantică, a ajuns în cele din urmă la final. De această dată, pe bune.

Citește și: Bogdan de la Ploieşti şi-a îngrijorat fanii. Manelistul s-a filmat pe patul de spital VIDEO

Cea care a făcut prima anunțul pe rețelele sociale, acum câteva zile, a fost Cristina Pucean: „Relația mea cu BDLP s-a încheiat!”, a scris dansatoarea pe Instagram.

Acum a venit și rândul manelistului să recunoască că e finalul relației cu Cristina. Acesta a precizat că nu e vorba despre o nouă strategie de marketing, așa cum s-a zvonit.

„Tot ce se zvonește este adevărat! Nu este niciun marketing și chiar e bine așa pentru toară lumea”, a scris artistul într-o postare pe Tik Tok.

@bogdandelaploiesti.hazTOT CE SE ZVONESTE ESTE ADEVARAT ! NU ESTE NICI UN MARKETING SI CHIAR E BINE ASA PENTRU TOATA LUMEA 👌♬ original sound – Issabela Vásquez

Citește și: Mesajul lui Bogdan de la Ploiești, după despărțirea de Cristina Pucean: „Sunt recunoscător că mă ierți când păcătuiesc și că îmi dai o nouă șansă întotdeauna”

BDLP și Cristina Pucean au avut o relație persărată cu despărțiri și împăcări, de câteva ori fiind vorba chiar despre o strategie de marketing pentru a promova piesele pe care manelistul urma să le lanseze. Rămâne de văzut dacă și de această dată au apelat la aceeași strategie.