Bogdan de la Ploieşti şi-a îngrijorat fanii. Manelistul s-a filmat pe patul de spital VIDEO

Bogdan de la Ploiești a stârnit neliniște printre fanii săi după ce a publicat un videoclip pe TikTok direct de pe patul de spital. Întrebările curg din partea admiratorilor săi, aceștia fiind îngrijorați de starea de sănătate a artistului lor preferat.

26 feb. 2024, 16:09
Bogdan de la Ploieşti şi-a îngrijorat fanii. Manelistul s-a filmat pe patul de spital VIDEO
Bogdan de la Ploieşti şi-a îngrijorat fanii. Manelistul s-a filmat pe patul de spital

Bogdan de la Ploieşti şi-a îngrijorat fanii. Este unul dintre cei mai faimoși și îndrăgiți artiști de manele din România, mereu în lumina reflectoarelor, fie datorită aparițiilor sale la evenimente importante, fie datorită relației sale cu Cristina Pucean, care este foarte apreciată de public. Recent, Bogdan de la Ploiești a provocat îngrijorare printre fanii săi, postând un videoclip pe TikTok în care îl arăta pe patul de spital. În imagini, artistul era însoțit de mama sa, semn că situația în care se află este una serioasă.

Citeşte şi: Cristina Pucean, mesaj emoționant pentru Bogdan de la Ploiești. Cum îl răsfață frumoasa dansatoare pe manelist

Manelistul nu a dat detalii despre problemele sale de sănătate, dar  menționat că se va întoarce în cel mai scurt timp posibil. „Sper să te faci bine să fie Dumnezeu cu tine orice ți s-a întâmplat” / „Nu cred că e vorba de niciun accident, o fi făcut și omul ăsta o operație pentru deviație de sept sau pentru altceva” / „Te-ai operat?” / „Multa sănătate aici se vede munca pe care o depui, si oboseala mare, corpul cedează, însănătoșire grabnică”, au fost câteva dintre comentariile primite de artist.

Fanii sunt îngrijorați și așteaptă cu sufletul la gură detalii despre starea de sănătate a lui Bogdan de la Ploiești.

Citeşte şi: Bogdan de la Ploiești, videoclip controversat pe TikTok! Fanii artistului au luat foc. ”Vând thailandeze”

Recent, artistul a făcut o postare pe contul său de Instagram prin care le-a dat urmăritorilor săi o veste neplăcută. Bogdan de la Ploiești a transmis că va lua o pauză de la rețelele de socializare, fără să dea prea multe detalii despre această decizie. Manelistul nu a dezvăluit pentru cât timp va lipsi din mediul online, dar vestea nu le-a picat foarte bine fanilor săi. „Am să fac o pauză… nu știu cât timp. Dar nu voi mai posta absolut nimic o perioadă”, a scris Bogdan de la Ploieşti pe Instagram.

@bogdandelaploiesti.haz♬ sunet original – ionut.hd