Bogdan de la Ploiești își scoate la vânzare mașina. Câți bani cere pe bolidul de lux

Bogdan de la Ploiești și-a scos BMW-ul la vânzare. Începând de mâine cei care vor să-i cumpere mașina o pot face.

08 nov. 2022, 22:43
Bogdan de la Ploiești își scoate la vânzare mașina. Câți bani cere pe bolidul de lux

Bogdan de la Ploiești și-a scos BMW-ul la vânzare. Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi. Muncește foarte mult, iar acum se pare că poate culege roadele. Manelistul și-a anunțat urmăritorii că își scoate mașina la vânzare.

Cât cere Bogdan de la Ploiești pe bolidul de lux

Cântărețul s-a pozat într-o parcare alături de partenera lui de scenă, Theo Rose și i-a anunțat pe fani că își vinde bolidul de lux.

„Oameni dragi, a sosit timpul să vând albinuța asta. Abia aștept să o vând pentru că abia aștept să vă arăt ce mi-am cumpărat”. Nu sunteți pregătiți”.„Mașina este disponibilă de mâine după orea 12:00 la vizionare. Prețul este de 79.990 euro. Primul proprietar, luată de mine 0 km. Este în garanție, iar acum are 130.000 de kilometri”, a spus manelistul pe InstaStory.

Bogdan de la Ploiești are un BMW X6 pachet M 3.0 XDrive din 2020. Cel mai probabil acesta vrea să își achiziționeze un nou bolid de lux.

Bogdan de la Ploiești, relație cu dansatoarea Cristina Pucean?

Cu toate că fanele roiesc în jurul manelistului, Bogdan de la Ploiești nu mai este un bărbat disponibil și asta pentru că  din câte se pare formează de puțin timp o relație cu dansatoarea Cristina Puceanu. Cu toate că cei doi se feresc să recunoască acest lucru, sunt împreună mai tot timpul, iar zvonurile se întăresc și mai tare mai ales că cei doi ar fi mers într-o vacanță împreună. Mai mult, cei doi s-au și sărutat pe rețelele de socializare, însă chiar și după sărutul cu pricina, manelistul a infirmat zvonurile cu privirea la o idilă între cei doi.

Citește și: Salarii majorate cu 50% pentru bugetari. Cine sunt românii fericiţi înainte de Crăciun

Citește și: Banii pentru tichetele educaţionale nu au ajuns la elevi. Cei 500 lei destinaţi cumpărării de rechizite nu au fost viraţi în conturile părinţilor