Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au împăcat, din nou, așa cum se aștepta toată lumea: „Marketing! Ne-am săturat de minciunile voastre”

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează, din nou, un cuplu. Manelistul a dat lumea showbiz-ului peste cap, după ce a făcut anunțul împăcării.

17 apr. 2024, 23:17
Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au împăcat, din nou, așa cum se aștepta toată lumea: „Marketing! Ne-am săturat de minciunile voastre”
Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au împăcat OFICIAL

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au o relație plină de urcușuri și coborâșuri, care durează de aproximativ  doi ani. Acum o lună, dansatoarea anunța pe rețelele sociale că relație ei cu manelistul a ajuns, din nou, la final.

„Relația mea cu BDLP s-a încheiat”, scria Cristina Pucean pe pagina de Instagram în urmă cu o lună.

Citește și: Cristina Pucean vrea să devină mamă, după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești: „Împlinită mă pot numi doar atunci când îmi întemeiez o familie”

De atunci, cei doi au încercat să stea feriți de ochii publicului, chiar dacă au fost surprinși, la un moment dat, în această perioadă, în timp ce se plimbau plimbându-se de mână prin parc. Multe persoane au spus încă de la început că despărțirea celor doi este doar o strategie de marketing.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au încercat să-și asigure fanii că despărțirea lor este reală, dar se pare că cei doi nu au putut sta prea mult departe unul de celălalt. Artistul a publicat acum fotografii, dar și un videoclip cu dansatoarea, pe care o ține în brațe.

„Noua mea iubită”, a scris BDLP în dreptul fotografiilor cu Cristina.

Postarea a strâns imediat zeci de mii de aprecieri și peste 500 de comentarii. Fanii celor doi s-au bucurat când au primit vestea, însă au existat și persoane care i-au acuzat că s-au folosit de acest lucru pentru a fi în centrul atenției.

„Marketing ca de obicei. Ne-am cam săturat de minciunile voastre”, „Era de așteptat, marketing!”, „Ăștia sunt ca aia cu lupul, când se vor despărți pe bune, nu-i mai crede nimeni”, sunt doar unele dintre comentariile lăsate de internauți la postarea artistului.

Citește și: Mesajul lui Bogdan de la Ploiești, după despărțirea de Cristina Pucean: „Sunt recunoscător că mă ierți când păcătuiesc și că îmi dai o nouă șansă întotdeauna”

Bogdan de la Ploiești a postat și pe TikTok un videoclip cu dansatoarea, iar fanii s-au bucurat că cei doi și-au mai dat o șansă.

 „Să vă țină în continuare. Sunteți așa de frumoși amândoi când sunteți împreună”, „Sunteți cei mai frumoși”, „Vă iubesc mult oameni frumoși, iubiți-vă mult”, au scris fanii la videoclipul postat de artist.