Cristina Pucean vrea să devină mamă, după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești: „Împlinită mă pot numi doar atunci când îmi întemeiez o familie”

Cristina Pucean a vorbit despre despărțirea de Bogdan de la Ploiești, iar șansele de împăcare par să nu mai existe. Vedeta a dezvăluit ce își dorește acum de la viață.

04 apr. 2024, 17:37
Cristina Pucean vrea să devină mamă, după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești: „Împlinită mă pot numi doar atunci când îmi întemeiez o familie”
Cristina Pucean își dorește să devină mamă

După o relație tumultoasă, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi s-au despărțit, de curând, iar șanse de împăcare pare să nu mai existe.

Dansatoarea a vorbit despre relația pe care a avut-o cu manelistul și a dezvăluit că pentru ea o femeie împlinită este cea care are familie, dând de înțeles vag care ar fi fost motivul despărțirii.

Citește și: Bogdan de la Ploiești, adevărul despre despărțirea de Cristina Pucean: „E bine așa pentru toată lumea!”

Cu toate astea, Cristina Pucean nu și-a pierdut speranța. Vedeta vrea să-și găsească alesul, să facă copii și să se bucure de toate lucrurile pe care le poate realiza în carieră.

„Fericită sunt, doar că împlinită mă pot numi doar atunci când îmi întemeiez o familie. Cred că asta își dorește fiecare femeie când trece de o anumită vârstă. Cred că cel mai tare mă doare trădarea și minciuna. Asta pentru că eu dau totul pentru oamenii pe care îi iubesc”, a dezvăluit Cristina Pucean, pentru fanatik.ro.

Citește și: Mesajul lui Bogdan de la Ploiești, după despărțirea de Cristina Pucean: „Sunt recunoscător că mă ierți când păcătuiesc și că îmi dai o nouă șansă întotdeauna”

Dansatoarea abia așteaptă să fie condusă la altar și e nerăbdătoare să devină mamă, spunând despre ea că ar fi un părinte „nebun”.

„Orice femeie își dorește asta la momentul potrivit, îl aștept și eu pe al meu. O nebună (n.r. râde)! Dacă aș face fetița, aș îmbrăca-o mereu în roz, ne-am certa pe farduri și chestii strălucitoare, dar totodată aș avea cea mai bună prietenă. Iar dacă ar fi băiețel, i-aș personaliza toate lucrurile și l-aș învăța tot ce este mai frumos. Într-un cuvânt cred ca aș fi o mamă bună. Iubesc foarte mult copiii!”, a mai declarat Cristina Pucean, pentru sursa citată.