Bogdan Diaconu îi răspunde lui Ponta: Mi-a fost drag. Ne vedem în 2019 când va fi judecat şi cântărit de către români

Liderul PRU, Bogdan Diaconu, îi transmite fostului premier Victor Ponta câteva lucruri şi îl aşteaptă la alegerile din 2019 când fostul preşedinte PSD va fi judecat și cântărit de către români.

04 sept. 2017, 09:26
Bogdan Diaconu îi răspunde lui Ponta: Mi-a fost drag. Ne vedem în 2019 când va fi judecat şi cântărit de către români

Preşedintele Bogdan Diaconu consideră că fostul premier Ponta trebuie să ştie cinci lucruri.

„1. PRU rămâne singurul partid naționalist!
2. PRU nu a concurat împotriva PSD în campanie ci împotriva intereselor străine reprezentate de USR și ONG-urile lui Soros!
3. Între politicienii normali…comunicarea și colaborarea sunt cele mai importante. Nu cearta și scandalul ajută o societate!
4. Nu sunt și nu am fost omul lui Dragnea sau Ponta sau Ghită! Pe Liviu Dragnea îl respect! Victor Ponta mi-a fost drag (din păcate trebuie să folosesc timpul trecut)! Sebastian Ghiță mi-a fost și imi este prieten și coleg de partid! Sunt un politician tânăr care are curaj să spună adevăruri pe care voi toți ceilalți le ascundeți românilor!
5. Îi urez succes lui Ponta cu ProRomânia și PSD-ului și lui Dragnea să guverneze pentru români.

Ne vedem la alegerile din 2019 când Ponta va fi judecat și cântărit de către români. La fel și Dragnea și PSD-ul”, conchide liderul PRU.

Precizările lui Bogdan Diaconu vin în urma declaraţiilor fostului premier în care punctează că implicarea în campania PRU de la parlamentare a fost rezultatul unei înţelegeri Dragnea-Ghiţă, prin care preşedintele PSD şi-a asigurat susţinerea RTV.

„Liviu Dragnea i-a spus lui Sebi Ghiță că mă lasă să-l ajut să intre și el în parlament și Sebi Ghiță i-a spus lui Dragnea că îl ajută cu RTV. Eu am fost de față la această discuție. Ei fiind foarte buni prieteni, nu trebuia să-i pun eu în contact. Că după aia, după ce Sebi Ghiță, săracul, a fugit și Dragnea l-a păcălit, e o altă discuție. Dar a fost o înțelegere între un șef de partid și un proprietar de televiziune, din care trebuiau să câștige amândoi. Ca la toate înțelegerile cu Liviu Dragnea, a câștigat doar el”, a spus Ponta.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Bogdan Diaconu mi-a spus că Victor Ponta i-a sugerat să se implice într-un proiect politic nou

 
 
Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu au anunțat, duminică, într-o conferință de presă, lansarea unui nou proiect politic, Pro România, prezentat ca o alternativă la oferta partidelor. Ponta a criticat dur actuala conducere a PSD şi pe Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat că a confiscat partidul, dar a criticat şi partidele de opoziţie, despre care a spus că nu fac nimic. Ponta a menţionat că nu vrea să rupă PSD, partidul în care a crescut, dar a spus că este sunat de oameni de acolo care i-au promis că o să fie alături de el.