Bogdan Drăghici, preşedintele Asociatiei T.A.T.A, arestat pentru că şi-ar violat fiica UPDATE

Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei TATA, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că şi-a violat fiica, anunţă România TV. 

RomaniaTV.net
21 aug. 2019, 05:57
Bogdan Drăghici, preşedintele Asociatiei T.A.T.A, arestat pentru că şi-ar violat fiica UPDATE

Bogdan Drăghici, preşedintele T.A.T.A, cunoscut drept promotor al drepturilor taţilor şi al unor proiecte antidiscriminare, a fost reţinut noaptea trecută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fiind acuzat de viol și agresare sexuală de minori. Victima ar fi chiar una dintre fiicele sale.

Plângerea ar fi fost depusă de mama fetiţei, iar faptele reclamate s-ar fi petrecut în perioada 2013 – 2016, începând când fetiţa avea 10 ani, au precizat surse citate de România TV.

Bogdan Drăghici este reţinut în Arestul Central al Poliţiei Capitalei şi va fi prezentat magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Preşedintele Asociaţiei Mame pentru Mame, Ana Măiţă, a spus că, în luna iunie a acestui an, a fost contactată de fosta soţia a lui Drăghici, care a solicitat o consiliere.

„Anul acesta, în luna iunie, organizaţia Mame pentru Mame a fost contactată de doamna Dr. Helen Drăghici, fosta soţie a domnului Drăghici, care a solicitat o consiliere pentru o situaţie dificilă de viaţă, aşa cum solicita zeci de mame în fiecare lună. Am consiliat-o pe doamna Dr. Helen Drăghici, însă obiectul şi detaliile acestei consilieri sunt confidenţiale, aşa cum sunt toate consilierile oferite de Asociaţia noastră, mai ales că sunt implicaţi copii minori”, a afirmat Ana Măiţă, citată de news.ro.

Ea a spus că, la momentul respectivei consilieri, suspiciunile legate de abuzul sexual asupra minorului fuseseră deja sesizate Poliţiei, iar investigaţia era deja în curs de desfăşurare.

În urmă cu o lună, fosta soţie a preşedintelui asociaţiei TATA, Helen Drăghici, a cerut în instanţă stabilirea unui ordin de restricţie în cazul lui Bogdan Drăghici faţă de fiica sa, dar Judecătoria Sectorului 5 a respins această cerere. Femeia a contestat decizia, iar apelul a primit termen în septembrie.