Bogdan Ionescu, alias Syda, s-a căsătorit cu iubita turcoaică, Sheila. Primele imagini de la nuntă GALERIE FOTO

Bogdan Ionescu, zis Syda, și Sheila Giafer, iubita lui turcoiacă, au ajuns acum două zile, la starea civilă, devenind soț și soție. Grandioasa petrecere a fost anunțată pentru ziua de duminică, la Istanbul, într-un resort de lux.

04 oct. 2020, 09:59

Bogdan Ionescu și Sheila Giafer au avut parte de o nuntă discretă, așa cum și-au dorit. La fericitul eveniment au participat doar apropiații acestora. Cei doi și-au unit destinele la Palatul Ciragan din Istanbul, un hotel de 5 stele amenajat într-un palat otoman, care datează din secolul al XIX-lea!

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, chef cu iubita şi lăutari VIDEO

Un iaht au pus la dispoziția invitaților Syda și Sheila pentru a ajunge la resortul de lux unde urma grandioasa petrecere anunțată cu surle și tobe încă de acum câteva zile. Cei doi proaspăt însurăței s-au aflat printre invitații care începuseră, deja, distracția.

Syda, fostul soţ al Elenei Băsescu, şi turcoaica Sheila s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Bogdan Ionescu a mai fost căsătorit cu Elena Băsescu, dar cei doi și-au spus adio în urmă cu patru ani. Fiica fostului președinte Traian Băsescu anunța atunci că mariajul a ajuns la final. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012 și au împreună doi copii.