Bogdan Ionescu, Syda, fostul soț al Elenei Basescu, a devenit tatăl unei fetițe. Primele imagini cu micuța

Bogdan Ionescu a devenit tatăl unei fetițe, după ce soția sa, Sheila Giafer, a dat naștere la data de 20 ianuarie. Cei doi au postat primele imagini cu micuța Annelise.

21 ian. 2022, 18:31

Bogdan Ionescu, Syda, fostul soț al Elenei Basescu, a devenit tatăl unei fetițe perfect sănătoase, după ce soția sa, Sheila Giafer, a dat naștere copilei pe care cuplul o va boteza Annelise.

Micuța Annelise este al treilea copil al lui Bogdan Ionescu. Acesta mai are un fiu pe nume Traian jr. și o fiică, Sofia Anais, din mariajul cu Elena Băsescu.

Syda, fostul soţ al Elenei Băsescu, şi turcoaica Sheila s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

După divorțul de fata fostului președinte al României, Elena Băsescu, Syda și-a găsit liniștea alături de Sheila Giafer, cu care s-a căsătorit  în 2020.

Syda și Sheila s-au căsătorit religios în Turcia, iar petrecerea de nuntă a avut loc în unul dintre cele mai exclusiviste locuri din Istanbul, Cirigan Palace Kempinski, un superb palat de pe malul Bosforului.

Soția lui Bogdan Ionescu a rămas însărcinată la puțin timp de la oficializarea căsătoriei, iar la data de 20 ianuarie 2022 a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță pe nume Annalise.

Cei doi au postat deja câteva imagini cu micuța, iar noii părinți sunt de-a dreptul încântați de noua minune din viața lor. Sheila a anunțat încă de anul trecut că este însărcinată și a dat vestea pe rețelele de socializare. Bogdan Ionescu și soția sa au celebrat faptul că vor deveni părinți plecând într-o vacanță în Italia.

Bogdan Ionescu, alias Syda, s-a căsătorit cu iubita turcoaică, Sheila

Bogdan Ionescu și Sheila Giafer au avut parte de o nuntă discretă, așa cum și-au dorit. La fericitul eveniment au participat doar apropiații acestora. Cei doi și-au unit destinele la Palatul Ciragan din Istanbul, un hotel de 5 stele amenajat într-un palat otoman, care datează din secolul al XIX-lea!

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, chef cu iubita şi lăutari VIDEO

Un iaht au pus la dispoziția invitaților Syda și Sheila pentru a ajunge la resortul de lux unde urma grandioasa petrecere anunțată cu surle și tobe încă de acum câteva zile. Cei doi proaspăt însurăței s-au aflat printre invitații care începuseră, deja, distracția.

Bogdan Ionescu a mai fost căsătorit cu Elena Băsescu, dar cei doi și-au spus adio în urmă cu patru ani. Fiica fostului președinte Traian Băsescu anunța atunci că mariajul a ajuns la final. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012 și au împreună doi copii.

 

 

 


loading...
Partenerii noștri