Bogdan Mălăele, bătut în copilărie de tatăl său, celebrul Horaţiu Mălăele. „M-a rupt cu bătaia, m-a spart”

Fiul lui Horaţiu Mălăele, Bogdan, a făcut furori pe scena iUmor. Deşi este obișnuit cu scena de teatru și cu cea de film, Bogdan Mălăele nu face de foarte mult timp stand-up, așa că a fost avertizat de colegii săi că scena de la iUmor nu este una ușoară.

RomaniaTV.net
23 feb. 2020, 15:00
Bogdan Mălăele, bătut în copilărie de tatăl său, celebrul Horaţiu Mălăele. „M-a rupt cu bătaia, m-a spart”

Bogdan Mălăele a făcut un număr senzaţional de roast, care a avut legătură cu celebrul său tată, Horaţiu Mălăele. Mai exact, a povestit cum a luat bătaie de la tatăl său în copilărie.

Citeşte şi: Horaţiu Mălăele, aşa cum nu a mai fost văzut niciodată. Cum a fost surprins actorul de paparazzi FOTO

„M-a rupt cu bătaia, m-a spart. Nu ştiu dacă aţi luat vreodată bătaie şi în timp ce luaţi bătaie să vă gândiţi ce bătaie luaţi. Eu nu luam bătaie cu nuiaua, cu cureaua, eu am luat bătaie şi intelectual. Am luat bătaie cu Hamlet, are 378 de pagini. Spectacolul durează patru ore şi l-am terminat în trei minute”, povesteşte Bogdan Mălăele.

„Aşa este la olteni, trebuie să îi baţi când sunt mici ca să nu te bată ei când sunt mari. Nu puteam să mă supăr, totuşi te bate Horaţiu Mălăele”, adăugă Bogdan.

„După cum nu se vede, eu sunt Bogdan Mălăele, a se confunda cu celebrul actor. Creează un fel de confuzie numele acesta. Recent, m-a oprit Poliția, mi s-au cerut actele, apoi am fost întrebat ‘Bogdan Mălăele…sunteți cumva rudă cu Bogdan Stelea? Nu, e vorba despre Horațiu Mălăele. E tata. Se putea mult mai bine, au fost speranțe mari, dar ăsta e rezultatul”, a povestit invitatul special al premierei iUmor.