Bogdan Mocanu o vrea pe Bianca Drăgușanu în așternuturi. Ce a putut să spună despre blondină: „Sunt asumat”

Bogdan Mocanu o vrea pe Bianca Drăgușanu în așternuturi. Bianca Comănici și colegul ei de la Puterea Dragostei au avut parte de un nou joculeț de duminică ”Bărbați vs. Femei”. De data aceasta, cei doi prezentatori au jucat ”Citește întrebarea sau bea sosul ”periculos”!”.

11 oct. 2023, 12:19
Bogdan Mocanu o vrea pe Bianca Drăgușanu în așternuturi. Ce a putut să spună despre blondină: „Sunt asumat”
Bogdan Mocanu o vrea pe Bianca Drăgușanu în așternuturi

Bogdan Mocanu o vrea pe Bianca Drăgușanu în așternuturi. Totul a plecat de la un joc, unde regulile sunt simple: pe rând, atât Bianca Comănici, dar și Bogdan, trebuie să citească în gând întrebările pregătite de producție. Răspunsul trebuie să fie dat cu voce tare, însă dacă refuză să spună și întrebarea cu voce tare, fiecare este nevoit să bea din sosurile pregătite, potrivit Wowbiz.ro.

Citește și: Bogdan Mocanu, escapadă exotică cu Iasmina Halas în Palma de Mallorca: „Cea mai tare vacanță de până acum”

Bogdan Mocanu o vrea pe Bianca Drăgușanu în așternuturi

Bogdan Mocanu a fost pus într-o situație incomodă, însă a față cu brio și și-a asumat răspunsul. A avut de nominalizat trei nume de vedete din țara noastră cu care și-ar dori să petreacă o noapte de amor.

Bogdan Mocanu: Ce întrebare crudă… Anca Dinicu, Xonia și Bianca Drăgușanu.

Bianca Comănici: E grav ce se întâmplă, nu sunt de acord. Eu nu aș citi în locul tău.

Bogdan Mocanu: Pe bilet scrie să numesc trei femei celebre de la noi, cu care aș vrea să întrețin relații intime.

Bianca Comănici: Aoleu, Bogdan! Nu se poate.

Bogdan Mocanu: Sunt un bărbat asumat.

Motivul pentru care Bogdan Mocanu nu devine tată

În cadrul unui interviu, artistul a mărturisit că acum cel mai mult își dorește să aibă un copil. Însă există o problemă în acest sens, faptul că nu poate avea o relație stabilă, fapt demonstrat și de desele rupturi cu fostele partenere.

Îmi doresc un copil mai mult decât orice în momentul asta, e complicat. Nu sunt pregătit să stau cu cineva, să am o relație, ironic mi-aș dori un copil. Din experiențele mele cu fostele, cu toate s-a ajuns la despărțire. Problema e la mine”, a declarat Bogdan Mocanu.

Se pare că artistul nu a găsit încă femeia care să-i cadă cu tronc. Și asta pentru că este destul de selectiv și, pe lângă loialitate, mai are o condiție pentru a descoperi perfecțiunea într-o femeie. Condiție pe care a remarcat-o în relația dintre părinții lui: „Loială, în primul rând, și cu o secundă mai deșteaptă decât mine. Să mă lase pe mine să par că sunt, dar, în realitate ea să fie, exact cum sunt mama cu tata.