Bogdan Mocanu s-a despărţit de iubită. Motivul pentru care este din nou un bărbat singur: „Ne-am împins puțin”

Bogdan Mocanu s-a despărţit de iubită. Chiar dacă a fost extrem de discret în ceea ce priveşte relaţia pe care a avut-o cu femeia misterioasă, de această dată a oferit detalii despre despărţirea lor.

26 sept. 2022, 11:50
Bogdan Mocanu s-a despărţit de iubită. Motivul pentru care este din nou un bărbat singur: „Ne-am împins puțin”
Bogdan Mocanu s-a despărţit de iubită

Bogdan Mocanu s-a despărţit de iubită. Artistul a recunoscut despărţirea de fosta parteneră, devenind astfel din nou singur. Acesta nu a exclus o împăcare, deşi este conștient că ar fi foarte dificil să fie din nou împreună.

Citeşte şi: Coşmar pentru Bogdan Mocanu! Ar putea rămâne fără un braţ după ce a fost atacat cu maceta. „Rana nu prea arată bine, pentru că am ajuns la Urgențe”

Bogdan Mocanu s-a despărţit de iubită

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a lăsat să se înțeleagă că în diverse ocazii „s-au împins anumite limite” și astfel povestea de dragoste a ajuns la final. Bogdan Mocanu a mai spus că a rămas în relații apropiate cu fosta parteneră, iubindu-l necondiționat pe copilul acesteia, pe care-l consideră ca pe fiul lui.

Sută la sută nu există niciodată definitiv. Deci nu pot să spun că nu o să ne mai împăcăm. Însă, a trecut timp de când am luat amândoi această decizie și sunt slabe șansele să se întoarcă ceva din drum.

Într-o relație, mai importantă decât iubire este respectul. Noi ne-am permis prea mult și ne-am împins puțin limitele respectului. La un moment dat, când unul dintre noi avea pretenția că o barieră să fie atinsă, celălat a sărit-o. Poate asta a adus la neînțelegeri.

Da, mai vorbim din când în când. Am vorbit și zilele acestea. La noi este mai complicat pentru că avem copilul la mijloc. Cu care vorbesc foarte des. Îl iubesc și mă iubește și nu poate să schimbe nimeni asta, niciodată. A dormit la mine zilele trecute„, a declarat Bogdan Mocanu, pentru Antena Stars.

Bogdan Mocanu, revoltat pe un medic din Constanţa

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost tăiat cu maceta într-un club din Mamaia de doi băieți şi s-a speriat că îşi pierde braţul, pentru suferă şi de diabet. Manelistul spune că s-a împăcat cu atacatorii cu macete, dar are o mare problemă cu doamna doctor care i-a cusut rana neprofesionist. Cântărețul a dezvăluit că nu a depus plângere împotriva agresorilor săi.

Nu pot să mă bucur la răul nimănui, probabil, Poliția s-a autosesizat și de celelalte fapte care au fost din conflictul din seara respectivă. Știți foarte bine că eu nu am depus plângere legat de ce mi s-a întâmplat mie și probabil i-a chemat să dea declarații cu privire la tulburarea liniștii publice și ce a mai fost acolo. M-am împăcat cu băieții cu privire la conflictul nostru.

Eu am fost chemat săptămâna trecută la Poliție pentru dosarul cu tulburarea liniștii publice. M-am împăcat cu băieții și suntem ok. Am rezolvat-o cum am știut mai bine și cum ar fi trebuit rezolvat un astfel de conflict, ei nici nu știau cine sunt la momentul potrivit. A fost o neînțelegere la mijloc, bine că am rezolvat-o și că nu s-a întâmplat.

Am o ranchiună pe doamna doctor de la spitalul din Constanța care m-a cusut neprofesionist și sper să nu se infecteze pentru că și diabetul are un efect asupra vindecării. Am fost la Spitalul Floreasca la Urgențe și chiar s-au ocupat foarte bine medicii de acolo, dar trebuie să fiu atent că dacă se infectează în zona, nici nu vreau să zic unde se poate ajunge.”, a spus tânărul la Antena Stars.