Coşmar pentru Bogdan Mocanu! Ar putea rămâne fără un braţ după ce a fost atacat cu maceta. „Rana nu prea arată bine, pentru că am ajuns la Urgențe”

Bogdan Mocanu, fost concurent la "Puterea Dragostei", riscă să se aleagă un braţul amputat, după ce a fost tăiat cu o macetă într-un club din Mamaia. În prezent, tânărul de 26 de ani este internat la Spitalul Floreasca din Capitală.

20 mai 2022, 14:56
Coşmar pentru Bogdan Mocanu! Ar putea rămâne fără un braţ după ce a fost atacat cu maceta. „Rana nu prea arată bine, pentru că am ajuns la Urgențe”

Bogdan Mocanu a mărturisit că a ajuns la spital „puţin recalcitrant” şi îl acuză pe un medic din Constanța că nu i-ar fi tratat corespunzător rana de la braţ.

„În momentul de față, rana nu prea arată bine, pentru că am ajuns la Urgențe, am ajuns puțin recalcitrant și, sincer, am vorbit cam urât cu medicii de acolo, în schimb era datoria lor să își facă treaba bine, și tocmai de asta am fost și supărat, la momentul respectiv. Medicul care m-a cusut a fost un pic mai recalcitrant, să zic așa. Nu mă deranjează că a fost recalcitrant medicul cu mine, ci pur și simplu mă deranjează că nu și-a făcut treaba bine, pentru că am ajuns în București la Floreasca, la Urgențe și când mi-au dat pansamentul jos și au văzut ‘opera de artă’ au zis că nu e ok”, a mărturisit Bogdan Mocanu, la Antena Stars, conform Cancan.

Citeşte şi: Lovitură de teatru în scandalul momentului! Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău s-au împăcat. Negocieri intense în miez de noapte, pentru reluarea relaţiei

Bogdan Mocanu, după ce a fost atacat cu maceta. „Dacă se face vreo cangrenă, poate să conducă și până la amputarea brațului”

În prezent, Bogdan Mocanu este atent supravegheat de medicii de la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Pentru că suferă de diabet, cântărețul se teme că şi-ar putea pierde braţul dacă rana s-ar infecta.

„Trebuie să mă duc să îmi facă anestezie, să îmi scoată tot ce mi-au făcut cei de la Constanța și să coasă, din nou, mai îndeaproape. Am încărcat poza pe un grup din America, pe care se postează răni mai grave și acolo toată lumea a început să scrie că separat de cusătură, eu fiind diabetic dacă se infectează cumva rana și se face vreo cangrenă, poate să conducă și până la amputarea brațului”, a adăugat artistul.

În urmă cu aproape o săptămână, Bogdan Mocanu a ajuns de urgență la spital după ce a fost atacat cu macete într-un club din Mamaia. Mersese într-un club de pe litoral alături de prieteni să se distreze, dar noaptea s-a transformat într-un coşmar.

Citeşte şi: Bogdan Mocanu, tăiat cu maceta în club! Noapte de coşmar pentru cântăreţ: „Am văzut că îmi atârna tricepsul, îmi curgea carnea de pe mine”