Bogdan Socol, refuzat de toate televiziunile din România. „Toţi i-au închis ușa în nas! Bine că e loc pentru piţipoance”

Bogdan Socol a trăit o adevărată dramă începând din 2017, când a fost concediat de Digi Sport, post unde a comentat mii de meciuri de fotbal şi de rugby. De atunci, și-a încercat norocul la alte televziuni, dar peste tot a fost refuzat!

13 feb. 2023, 10:44
Bogdan Socol, refuzat de toate televiziunile din România. „Toţi i-au închis ușa în nas! Bine că e loc pentru piţipoance”
Bogdan Socol, refuzat de toate televizunile din România. "Toţi i-au închis ușa în nas! Bine că e loc pentru piţipoance"

Bogdan Socol, refuzat de toate televizunile din România. Unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din România a murit la vârsta de 42 de ani, din cauza unui șoc hipotermic produs după ce a înotat în ape înghețate. Puţini ştiu că, după ce s-a despărțit de Digi Sport, Bogdan Socol, și-a încercat norocul și la alte televziuni, dar nu a primit șansa de a mai comenta partide fotbal. Ultima oară era analist şi comentator pentru o aplicaţie de pariuri sportive!

Citeşte şi: Ce şanse de supravieţuire ar fi avut Bogdan Socol. Medicul Radu Ţincu: „Majoritatea celor care suferă şoc hipotermic îşi pierd viaţa în faza de reîncălzire”

Andrei Nourescu, jurnalist la Euronews, a postat un mesaj dur pe Facebook, legat de situaţia în care se afla Bogdan Socol: „Suntem campioni la ipocrizie. De asta nici n-am scris până acum nimic despre plecarea lui Bogdan Socol, pentru că simt, cum simțea și el, atâta falsitate și atât dispreț pentru cât de jos a ajuns presa sportivă în ziua de azi… Îl plângem acum cu toții pe Bogdan și îl lăudăm pt cât de bun era… Atât de mult îl apreciam, încât trustul unde lucra l-a dat afară după mii de meciuri comentate, iar în următorii ani absolut toate televiziunile si redactiile de sport unde a încercat sa lucreze i-au închis ușa în nas… Pentru că este loc pt pițipoance de la coada vacii sau pentru bombardieri agramați”.

Citeşte şi: Greșeala uriaşă care i-a adus moartea lui Bogdan Socol: „Sunt lucruri pe care el nu le-a ştiut, pare că a făcut scufundarea de capul lui”

„Acum ceva ani, am fost amandoi invitați să dăm probe pt a prezenta Exatlon și ne gândeam triști că nu ne mai găsim locul într-o meserie la care ne pricepeam, dar care se degradase masiv. Nu l-am cunoscut pe Bogdan decât conjunctural, dar pot sa spun ca presa sportivă a pierdut un om tare priceput si pasionat. Sper ca măcar unul dintre cei trei copii ai lui, rămași de ieri fără tată, să-i moștenească talentul în această meserie care te macină crunt și lent”, a mai scris Andrei Nourescu.