„Bogdan Stanoevici a făcut INFARCT!”. Răsturnare de situaţie în cazul morţii actorului. Scandal la înmormântare

Senatorul AUR Diana Șoșoacă face declarații șocante despre moartea actorului Bogdan Stanoevici. A fost scandal la slujba de pomenire.

14 ian. 2021, 18:41
„Bogdan Stanoevici a făcut INFARCT!”. Răsturnare de situaţie în cazul morţii actorului. Scandal la înmormântare

A fost scandal monstru la slujba de pomenire a lui Bogdan Stanoevici. Prietenii regretatului actor mort după ce s-a infectat cu COVID-19 s-au luat la bătaie cu senatoarea Diana Șoșoacă și cu preotul care ţinea o slujbă în faţa casei celui decedat.

Scandalul a început după ce unul dintre prietenii lui Bogdan Stanoevici a apărut în timpul slujbei si i-a cerut socoteală senatoarei Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, senatoare AUR, a anunțat, joi seara, la România TV, că fostul ministru Bogdan Stanoevici a murit în urma unui infarct, potrivit raportului făcut de Medicina Legală. Avocata e de părere că moartea actorului este suspectă și dorește ca autoritățile să se sesizeze din oficiu și să se facă de urgență autopsie, pentru a depista adevăratul motiv al decesului.

”El a murit de infarct. O să vedeți mâine certificatul de deces, îl va da publicității familia.”, a spus Diana Șoșoacă.

De altfel, senatorul AUR a dezvăluit și o parte din discuția pe care a avut-o cu Bogdan Stanoevici.

„Era efectiv unchiul meu, așa îl consideram, era în familia mea de când eram eu mică. Pentru mine, Bogdan este, trecerea lui nu însemnă că nu mai este, spiritul lui rămâne.

Deja am fost contactată de anumite persoane cu care mă voi întalni pentru probe. Pe data de 8 decembrie testul era negativ, apoi a luat o infecție, dar s-a infectat și cu alte infecții nosossocom, iar tratamentul pentru bolile de care suferea toată viața nu a fost aplicat. Ar trebui să ne spună mare GCS ce e cu acele protocoale care impun tratamentul Covid cu prioritate față de celelalte afecțiuni.

Eu consider în acest moment că este moarte suspectă și o spun ca avocat și ca cetățean, nu ca membru al unui partid. Solicit organelor de anchetă să intervină de urgență și să se facă autopsia, pentru că nu știu dacă știți, se dorește incinerarea, ca să nu mai poată fi găsită nicio dovadă. S-a solicitat incinerarea și aceasta ar trebui facută sâmbătă, la Crematoriul București.” , a spus Diana Şoşoacă la România TV.

Actorul Bogdan Stanoevici a murit marţi dimineaţă, la vârsta de 62 de ani. El fusese internat în decembrie la Spitalul „Sf. Pantelimon”, ulterior fiind transferat la Institutul „C. C. Iliescu”.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă: „Moartea lui Bogdan Stanoevici este suspectă. Cer autorităţilor să facă autopsia de urgenţă”